30 Απρ 2014

Οι ωραίες του Μώραλη...

Τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους με τον συνδυασμό «Πειραιάς-Νικητής» παρουσιάζει σήμερα στις 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΟΛΠ ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης...
Εκτός από τις δύο ηχηρές υποψηφιότητες του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη και του επιχειρηματία Πέτρου Κόκκαλη, στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν προσωπικότητες του Αθλητισμού, του επιχειρηματικού κόσμου αλλά και επιτυχημένοι άνθρωποι σε διάφορους τομείς που καλύπτουν ένα ευρύ κοινωνικό φάσμα.



Ονόματα όπως αυτό του τέως δημάρχου Πειραιά Χρήστου Αγραπίδη, της πρωταθλήτριας του πόλο Σταυρούλας Αντωνάκου, της πρωταθλήτριας ξιφασκίας Βάσως Βουγιούκα, του ομοσπονδιακού προπονητή κολύμβησης Νίκου Γιέμελου, του μάνατζερ της ομάδας βολεϊ του Ολυμπιακού Νίκου Μαντούβαλου, του Διευθυντή της Γυναικολογικής κλινικής «Ρέα»Αλέξανδρου Τζεφεράκου, της τραγουδίστριας Πόπης Αστεριάδη, του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και της Εθνικής Αντώνη Νικοπολίδη,  περιλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην σημερινή εκδήλωση στον ΟΛΠ θα ανακοινωθεί και μία υποψηφιότητα-έκπληξη. Αν και δεν έχουν διαρρεύσει πολλά, λέγεται πως είναι γυναίκα, η οποία χαίρει της εκτίμησης της πειραϊκής –και όχι μόνο-κοινωνίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ψηφοδέλτιοσε σύνολο 98 υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, οι 19 θα είναι γυναίκες ενώ το 61% κατεβαίνει για πρώτη φορά στιςδημοτικές εκλογές.

Είναι νέες, ωραίες, δυναμικές και ετοιμάζονται να κατακτήσουν το Μεγάλο Λιμάνι.
Ο λόγος για τις γοητευτικές υποψήφιες του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής», οι οποίες έχουν δημιουργήσει ήδη αίσθηση στην πειραϊκή κοινωνία.

Η δικηγόρος Αννα-Μαρία Φουσκίδου


Το ωραίο και σε καμία περίπτωση ασθενές φύλο αποτελούσε ανέκαθεν κομβικό παράγοντα στις εκλογικές αναμετρήσεις, αφού πάντοτε τραβάει τα φώτα της δημοσιότητας και προσδίδει μια άλλη δυναμική στους επικεφαλής των συνδυασμών. Οταν μάλιστα η εξωτερική εμφάνιση συνοδεύεται και από ένα αξιοπρόσεκτο βιογραφικό, τότε η συνολική παρουσία είναι όχι μόνο πλήρης, αλλά και ιδιαιτέρως ελκυστική σε όλα τα επίπεδα.

Η Κάτια Φραντζόγλου, στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας


 Από έναν συνδυασμό με άρρηκτη σχέση με τον χώρο του αθλητισμού δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εκπρόσωποί του. Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας Βασιλική Βουγιούκα και η ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια υδατοσφαίρισης, αθλήτρια του Εθνικού Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, δοκιμάζουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στον εκλογικό στίβο, δείχνοντας ιδιαίτερο ζήλο και δημιουργώντας άκρως θετικές εντυπώσεις με τις γνώσεις τους αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ερασιτεχνικός αθλητισμός στην πόλη. Οπως επεσήμαναν αμφότερες στις δηλώσεις τους, οι επικείμενες εκλογές, αλλά και το σχήμα του οποίου είναι επικεφαλής ο Γιάννης Μώραλης, καθώς και η αγάπη του Βαγγέλη Μαρινάκη για την πόλη και τον αθλητισμό, αποτέλεσαν την κινητήριο δύναμη για την εμπλοκή τους στα κοινά.

Η Χάρις Ζηλάκου είχε συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους στο Α’ Διαμέρισμα



Δυναμικές παρουσίες

Ιδιαίτερα έντονο στον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» είναι και το στοιχείο των «κοριτσιών του νόμου», όπου συναντά κανείς πρώτη και καλύτερη την πρώην αντιδήμαρχο του Βασίλη Μιχαλολιάκου, και γνωστή συμβολαιογράφο Κορίνα Λαουλάκου, η προσχώρηση της οποίας στον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη συζητήθηκε έντονα στο Μεγάλο Λιμάνι, καθώς στερεί από τον απερχόμενο δήμαρχο ένα άκρως δυναμικό στέλεχος με έντονη διεισδυτικότητα στον μανιάτικο χώρο. Το βάπτισμα του πυρός σε εκλογική αναμέτρηση παίρνει και η δικηγόρος Αννα-Μαρία Φουσκίδου, ιδιαιτέρως γνωστή στα πειραιώτικα νομικά στέκια.

Η Εβίτα Αλεξανδράτου διετέλεσε γραμματέας στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο 


Από τον χώρο της Κεντροαριστεράς προέρχεται η όμορφη ξανθιά Εβίτα Αλεξανδράτου, η οποία διετέλεσε γραμματέας στο προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο. Στις εκλογές του 2010 είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό του Γιάννη Μίχα. Βαρύ πυροβολικό αποτελεί και η Χάρις Ζηλάκου, πρώην διαμερισματική σύμβουλος, την οποία διέγραψε από τον συνδυασμό του ο Βασίλης Μιχαλολιάκος παρότι είχε συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους στο Α’ Διαμέρισμα. Ωστόσο, η Χάρις Ζηλάκου διεκδίκησε τη δικαίωσή της στα δικαστήρια και πλέον εκκρεμεί η έκβαση της μήνυσης που κατατέθηκε εναντίον του απερχόμενου δημάρχου.

Η πρωταθλήτρια ξιφασκίας Βασιλική Βουγιούκα



Το παζλ συμπληρώνει η Κάτια Φραντζόγλου, στέλεχος ναυτιλιακής εταιρείας, η οποία αν και ανακοινώθηκε από τον Βασίλη Μιχαλολιάκο χωρίς η ίδια να έχει συμφωνήσει, τελικά επέλεξε να συνταχθεί με τον Γιάννη Μώραλη.

Η πρώην αντιδήμαρχος και συμβολαιογράφος Κορίνα Λαουλάκου


«Το νέο που σαρώνει το παλιό»

Ο Γιάννης Μώραλης έδωσε το σύνθημα ότι έφτασε η ώρα της ανανέωσης. «Ο συνδυασμός μας εκφράζει το νέο που σαρώνει το παλιό», είναι το μότο του. Αυτός ο αέρας ανανέωσης είναι που χαρακτηρίζει την όλη προσπάθεια. Οι περισσότεροι υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» είτε είναι νέοι σε ηλικία, είτε κατεβαίνουν για πρώτη φορά στον πολιτικό στίβο, διεκδικώντας συμμετοχή στα δρώμενα της πόλης. Μια απλή παράθεση ονομάτων αποδεικνύει του λόγου το αληθές και τη νέα δυναμική.


Η Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια υδατοσφαίρισης Σταυρούλα Αντωνάκου


Ο Παναγιώτης Σκαφτούρος, επιχειρηματίας και εν ενεργεία ποδοσφαιριστής του ιστορικού Εθνικού Πειραιά, είναι μία υποψηφιότητα νέου ανθρώπου που σε συνδυασμό με εκείνη της πολίστριας Σταυρούλας Αντωνάκου ακυρώνει ένα από τα βασικά «επιχειρήματα» των πολιτικών αντιπάλων του Γιάννη Μώραλη ότι ο συνδυασμός «Ολυμπιακοκρατείται».  Η ναυτιλία είναι ο άξονας πάνω στον οποίο κινείται ο υποψήφιος δήμαρχος: «Βασική στρατηγική του προγράμματός μας είναι ο Πειραιάς να κοιτάξει προς τη θάλασσα. Στη θάλασσα που είχε αποτελέσει στο παρελθόν την κινητήρια δύναμη κάθε οικονομικής δραστηριότητας της πόλης», τόνισε ο Γ. Μώραλης και συνέχισε: «Στη θάλασσα χάρη στην οποία μεγάλωσαν γενιές και γενιές Πειραιωτών. Στη θάλασσα που ανοίγει του ορίζοντες του Πειραιά στα πέρατα του κόσμου. Η ποντοπόρος ναυτιλία, η ακτοπλοΐα, ο θαλάσσιος τουρισμός, το εμπόριο, η ναυτική εκπαίδευση και όλες οι στεριανές υπηρεσίες που υποστηρίζουν τις θαλάσσιες δραστηριότητες δημιουργούν ισχυρούς δεσμούς μεταξύ του Πειραιά και των πρωταγωνιστών του διεθνούς εμπορίου. Στη θάλασσα, συνεπώς, στηρίζονται οι βασικοί άξονες του προγράμματός μας για την ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Στο πλαίσιο αυτό είναι και οι υποψηφιότητες του Δημήτρη Βλαχάκου, ο οποίος είναι υπάλληλος ναυτιλιακής εταιρείας, καθώς και του Ιωακείμ Παπάκη, επίσης υπαλλήλου ναυτιλιακής εταιρείας του Πειραιά και διαμερισματικού συμβούλου. Και ο κατάλογος με τους νέους συνεχίζεται. Ο Μιχαήλ Τσιγγάκος και ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γιάννης Βουγιουκλάκης είναι δύο μόνο από τους πολλά υποσχόμενους ανθρώπους του συνδυασμού.
Από τη γενιά των 30άρηδων ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του ηλεκτρονικού μηχανικού Γιάννη Μελά, ο οποίος παρά το νεαρό της ηλικίας του είχε εκλεγεί πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Μιχαλολιάκου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και διετέλεσε αντιδήμαρχος Πειραιά. Ωστόσο διαφώνησε πολιτικά και αποχώρησε από τον συνδυασμό του απερχόμενου δημάρχου. Είναι γιος του νυν βουλευτή Α’ Πειραιά και Νήσων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παναγιώτη Μελά. Νέα παρουσία επίσης ως προς το ότι κατεβαίνει στον πολιτικό στίβο για πρώτη φορά είναι ο ιατρός-μαιευτήρας και διευθύνων σύμβουλος του «ΡΕΑ» Αλέξανδρος Τζεφεράκος


http://www.mellon.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ