29 Απρ 2014

Καταγγελία για λειτουργία παιδότοπων χωρίς άδεια σε Κερατσίνι-Δραπετσώνα

Στην επιφάνεια φέρνει με τον τραγικότερο τρόπο ο θάνατος του  13χρονου αγοριού και ο τραυματισμός της μικρής αδερφής του στο Ελληνικό τις  ελλείψεις και την ασυνειδησία ορισμένων οι οποίοι λειτουργούν παράνομα παιδότοπους,  παίζοντας κορώνα – γράμματα τις ζωές των παιδιών μας.


Στο βωμό του κέρδους  Δήμοι φέρονται να εκμίσθωναν σε ιδιώτες   τους χώρους προκειμένου να εγκαταστήσουν παιδότοπους χωρίς ωστόσο να πληρούνται οι προδιαγραφές που προβλέπει ο νόμος.

Μετά το  Δήμο  Ελληνικού-Αργυρούπολης ανοίγει ως φαίνεται ο ασκός του Αιόλου.
Σύμφωνα με τον Δημοτικό Σύμβουλο στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Κώστα Κούβαρη, στην περιοχή λειτουργούν χωρίς άδεια δύο υπαίθριοι παιδότοποι στην πλατεία Κύπρου και στην πλατεία Καρπάθου.

Ο κ.Κούβαρης με έγγραφό του ζητεί από Σώμα Επιθεωρητών -Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης να επιληφθεί άμεσα του θέματος. 

Ο ίδιος όπως τονίζει, έχει θέσει επανειλημμένος το ζήτημα στις Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς ωστόσο να λάβει απάντηση.


http://dimotikospelekys.blogspot.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

1 σχόλιο :

Ανώνυμος είπε...

O Κωστας Κούβαρης είναι αυτός που σήκωσε το βάρος της αντιπολίτευσης καθ΄ολη τη δειάρκεια; της θητείας αυτής της απαράδεκτης Δημοτικής Αρχής .Μόνο ο Ζαχαρίας ο Ζούπης και κάποιες φορές ο Κώστας ο Χρονόπουλος ήταν αυτοί που τον ακολύθησαν .Οι υπόλοιποι είχαν κάποιες καλές παρουσίες αλλά μέχρι εκεί .Ο Κώστας εξακολουθεί να φωνάζει παρών .Οι άλλοι που είναι ;;;Όσο για το Τζανή ;Τι να πει κανείς .Λιγες μέρες μείνανε .

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ