30 Απρ 2014

Οι Οικολόγοι στηρίζουν Μώραλη στον Πειραιά – Αντίδραση Τρεμόπουλου

Η παναττική συνέλευση των Οικολόγων Πράσινων αποφάσισε να στηρίξει την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη στο δήμο Πειραιά, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος.

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος υπενθύμισε ότι στις εκλογές του 2010 οι Οικολόγοι Πράσινοι είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα του Θοδωρή Δρίτσα και θα έπρεπε να το επαναλάβουν.
Στη σχετική δήλωσή του αναφέρει:
«Η απόφαση μιας συγκυριακής πλειοψηφίας της παναττικής συνέλευσης των Οικολόγων Πράσινων, που διαμορφώθηκε με λαθροχειρία, να στηρίξει τους εφοπλιστές του Ολυμπιακού έχει τη σφραγίδα των εισοδιστών της ΠΑΣΠ και των υποστηρικτών τους. Μια και ο Βαγγέλης Πισσίας εκλέχθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο με τις ψήφους τους, περιμένουμε να καταδικάσει δημόσια την απαράδεκτη αυτή απόφαση και να στηρίξει κι αυτός την παράταξη “Λιμάνι της Αγωνίας”, με επικεφαλής τον Θοδωρή Δρίτσα».

ysterografo
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ