28 Ιουν 2014

Κατάσχεση 250 κιλών βύσσινων από τους ελεγκτές της περιφέρειας Πειραιά

Οι ελεγκτές τροφίμων του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο που πραγματοποίησαν στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη, προχώρησαν στη δέσμευση βύσσινων προέλευσης Πολωνίας συνολικού καθαρού βάρους 250 κιλών.

Πιο αναλυτικά, στις 23-06-2014 κατά τον διενεργηθέντα επιτόπιο ποιοτικό και φυτοϋγειονομικό έλεγχο σε επιχείρηση χονδρικού εμπορίου φρούτων και λαχανικών στην κεντρική λαχαναγορά του Ρέντη, οι ελεγκτές γεωπόνοι εντόπισαν και δέσμευσαν 48 χαρτοκιβώτια με βύσσινα προέλευσης Πολωνίας συνολικού καθαρού βάρους 250 κιλών, λόγω απουσίας της προβλεπόμενης από την ισχύουσα νομοθεσία σήμανσης επί της συσκευασίας.

Μετά τα παραπάνω, το συγκεκριμένο προϊόν παραμένει επίσημα δεσμευμένο και δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία του στην αγορά, μέχρι την οριστική λήψη απόφασης για την τύχη του.      
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ