25 Ιουλ 2014

Κορυδαλλός:Τρία νέα σχολεία το επόμενο διάστημα παραδίδονται σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν τα έργα κατασκευής τριών νέων σχολικών μονάδων, που ολοκληρώνουν το μεγάλο πρόγραμμα σχολικής στέγης για το οποίο είχε δεσμευθεί ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης.

Έτοιμο είναι το νέο, σύγχρονο, καλαίσθητο κτίριο του 21ου Νηπιαγωγείου στο Σχιστό, το οποίο πρόκειται να παραληφθεί από τον Δήμο την επόμενη εβδομάδα και να λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο. Περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρο ανάπαυσης των νηπίων, τραπεζαρία, γραφεία, κοινόχρηστους χώρους και χώρους υγιεινής, συνολικής επιφάνειας 600 τ.μ.
Την ερχόμενη σχολική χρονιά αναμένεται να λειτουργήσει και το νέο 6ο- 8ο Δημοτικό στα 88 στρέμματα. Το νέο κτίριο είναι ήδη έτοιμο, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες ενοποίησης του αύλιου χώρου με το αρχικό κτίριο. Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και α΄ όροφο, ενώ θα κατασκευαστεί και γήπεδο μπάσκετ.
Τέλος, με γοργούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή και του Ειδικού Σχολείου, στην οδό Σταματοπούλου,


που θεμελιώθηκε στις αρχές Ιουνίου. Αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τα τέλη του 2015 και θα φιλοξενήσει το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό, στα οποία φοιτούν παιδιά από τον Κορυδαλλό και την ευρύτερη περιοχή και στεγάζονται τα τελευταία χρόνια σε λυόμενες αίθουσες στην περιοχή των 88 στρεμμάτων.
«Η παροχή κατάλληλων συνθηκών στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, είναι υποχρέωση κάθε σύγχρονης κοινωνίας. Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, με συνεχή προσπάθεια, ολοκληρώνουμε το πρόγραμμα σχολικής στέγης, για το οποίο είχαμε δεσμευθεί στους Κορυδαλλιώτες» αναφέρει ο Δήμαρχος Σταύρος Κασιμάτης. 


Πάρε μέρος στην μεγάλη κλήρωση του Keratsinivoice και του Femme-Fatale.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ