29 Σεπ 2014

Δημοτικές πρωτοβουλίες για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ

• Από το «Λιμάνι της Αγωνίας» και άλλες δημοτικές κινήσεις

Πρωτοβουλίες για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ ξεκινάει η δημοτική παράταξη «Το Λιμάνι της Αγωνίας» συμμετέχοντας σε μια πρωτοβουλία, που πήραν μετά από Παννατική σύσκεψη, Δημοτικές κινήσεις, εργατικά σωματεία, κινήσεις αλληλεγγύης, συσπειρώσεις Νομικών, πρωτοβουλίες πολιτών κ.α


«Το αίτημα είναι ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΕΝΦΙΑ, να σταματήσει η φτωχοποίηση της κοινωνίας, να τελειώνουμε με τις πολιτικές που μας έφεραν ως εδώ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ και ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ όλων αυτών που δεν πληρώνουν γιατί δεν μπορούν, αυτών που δεν πληρώνουν γιατί ο νόμος είναι αντισυνταγματικός, με μαζική κατάθεση ατομικών ενδικοφανών προσφυγών, ακόμη και αυτών που θα πληρώσουν (με το πιστόλι στον κρόταφο, γιατί έχουν άμεση ανάγκη φορολογικής ενημερότητας - γι αυτούς υπάρχει η εξώδικη δήλωση επιφύλαξης), με μαζικές παρεμβάσεις στις Εφορίες και τις Τράπεζες, με πραγματοποίηση εκδηλώσεων για ενημέρωση και οργάνωση δράσεων», αναφέρεται σε ανακοίνωση του «Λιμανιού της Αγωνίας». Και γνωστοποιεί τις πρώτες άμεσες παρεμβάσεις:

Α. Πανελλαδικό Διήμερο Δράσεων στις τράπεζες Δευτέρα 29 και Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου. 
Β. Άμεση διοργάνωση εκδηλώσεων-συνελεύσεων στις γειτονιές της Αττικής για την ενημέρωση και κινητοποίηση των πολιτών.
Γ. Ανάληψη πρωτοβουλίας από τις αυτοδιοικητικές κινήσεις για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ (πρόταση προς ΚΕΔΕ).
Δ. Συγκρότηση επιστημονικής ομάδας (από νομικούς, φοροτεχνικούς, οικονομολόγους) που θα αναλάβει την ενημέρωση των πολιτών (μέσα από συλλογικές-κινηματικές διαδικασίες, αλλά και διαδικτυακά), για τις νομικές δυνατότητες προστασίας των συμφερόντων τους.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ