16 Σεπ 2014

Οι εγγραφές ξεκίνησαν στις ακαδημίες Βόλεϊ του Ο.Φ.Α Απολλώνιος Κερατσινίου

Ο Ο.Φ.Α Απολλώνιος Κερατσινίου, πρωτοπορεί από το 1983 στο χώρο του ερασιτεχνικού αθλητισμού με ιδιαίτερη έμφαση στο χώρο του βόλεϊ και σε όλες τις κατηγορίες. Στην 30ετή πορεία του, έχει συνεχή παρουσία στην Α1 και στην Α2 Εθνική κατηγορία καθώς επίσης και πολλές πανελλήνιες θέσεις στις κατηγορίες των ακαδημιών όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω.


Ο Σύλλογος μας, ένας σύλλογος που έχει καθιερωθεί στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού βόλεϊ, αλλά κυρίως είναι βαθιά δεμένος με τις καρδιές όλου του φίλαθλου κόσμου του δήμου μας και των γειτονικών δήμων, με νέα διοίκηση, τους ανθρώπους αυτούς, που πριν 25 έτη ήταν αθλητές του ,καθώς και με νέους γονείς που τα παιδιά τους συμμετέχουν στα αγωνιστικά τμήματα, φιλοδοξεί μετά από μια επιτυχημένη χρονιά εφέτος στην Β ΕΘΝΙΚΗ να βρεθεί και πάλι στα ψηλότερα σκαλοπάτια του αθλήματος.

Είναι γεγονός ότι αυτό δεν θα ήταν δυνατόν να επιτευχθεί με αγορές και μεταγραφές αθλητριών υψηλού επιπέδου. Αποφασίσαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε την ποιο δυνατή ακαδημία της Αττικής επενδύοντας σε  εργοφυσιολόγο ,φυσικοθεραπευτή και εγνωσμένης αξίας προπονητές ακαδημιών. Ένα πείραμα που θέλουμε να επαναλάβουμε καθώς πριν μια 15ετία, και χωρίς εμπειρίες, έφερε στην ομάδα πέντε (5) πανελλήνιες θέσεις στο επίπεδο των ακαδημιών, γεγονός που έδωσε στο σύλλογο την ώθηση να βρεθεί στο επίκεντρο των αθλητικών εξελίξεων της χώρας.

Ήταν η εποχή που ο σύλλογος μας κατάφερνε παράλληλα:
Ø  να διεκδικεί το πρωτάθλημα Ελλάδος,
Ø  να διοργανώνει το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του γυναικείου βόλεϊ στη Ελλάδα, με τα επτά διεθνή τουρνουά στα οποία παρέλασε η αφρόκρεμα του γυναικείου παγκόσμιου βόλεϊ, και
Ø  να κατακτά πανελλήνιες νίκες σε όλα τα επίπεδα των ακαδημιών.
Είμαστε λοιπόν δίπλα στην νεολαία και στις ακαδημίες μας, και  καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια ακαδημία των 150 αθλητριών με δέκα (10) τμήματα και ο στόχος μας είναι να φτάσουμε στα 300μέλη μέσα στα επόμενα  έτη.
Για τον ανωτέρω σκοπό  σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές ξεκίνησαν στις ακαδημίες μας και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία.
                                                                    Με τιμή,
                                                                  Το Δ.Σ. του
                                        Ο.Φ.Α Απολλώνιου




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ