12 Σεπ 2014

Αυτά είναι τα ονόματα των υπολοίπων αντιδήμαρχων και εντεταλμένοι δημοτικών συμβούλων του Δήμου Πειραιά

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη ορίζονται Αντιδήμαρχοι, με θητεία από 12/9/2014 έως 4/3/2017 οι Δημοτικοί Σύμβουλοι:

Καρβουνάς Νικόλαος, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Δημοτικής Κατάστασης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Διοίκησης, της Δ/νσης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Κατάρτισης και της Δ/νσης Ληξιαρχείου και Δημοτικής Κατάστασης.
Αργουδέλης Αλέξανδρος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Αρχιτεκτονικού και λοιπών Τεχνικών έργων και της Δ/νσης Οδοποιίας – Αποχέτευσης.


Επίσης ορίζεται Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού η Δημοτική Σύμβουλος Ειρήνη Νταϊφά, με θητεία από 12/9/2014 έως 4/3/2017, με αρμοδιότητα την εποπτεία και το συντονισμό της Δ/νσης Πολιτισμού, εκτός του τμήματος Πολιτισμού.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ