18 Σεπ 2014

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ : ΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Κ. Δημαρχε,

Μένω στο όμορφο Κερατσίνι ( Ναυπάκτου ) με την οικογένεια μου, είμαι 30 χρονών, δουλεύω σε σώμα ασφαλείας και προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι ενεργός πολίτης. Μου αρέσει να συμμετέχω στα κοινά και όσο μπορώ να βοηθώ τους γείτονες μου.

Είναι το δεύτερο καλοκαίρι που αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα με τα κουνούπια που προέρχονται από το εντελώς παραμελημένο πάρκο, όπου περικλείεται από τις οδούς Ναυπάκτου - Δήμητρας – Πάφου.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι τα κουνούπια. Ήδη τρεις δημότες και γείτονες μου κατέφυγαν στο κρατικό Νικαίας, μετά από αλλεπάλληλα τσιμπήματα κουνουπιών στο πάρκο αυτό. Πρόσφατα ακόμα τρεις γείτονες μου κατέφυγαν με τα παιδιά τους στο φαρμακείο της γειτονιάς για τσιμπήματα σε όλο το σώμα. Πρηξίματα και δυσκολία στην κίνηση ήταν τα συμπτώματα που παρουσίασαν όλοι. Ακολούθησαν την αγωγή που συνέστησε ο φαρμακοποιός και ο ιατρός στο κρατικό Νικαίας. Η αγωγή περιείχε αντιβιοτικά χάπια και αντισταμινικες αλοιφές.

Ο πανικός δεν άργησε να έρθει όταν δυο κατοικίδια ενός γείτονα «έφυγαν». Διάγνωση : « εγκεφαλίτιδα λογω αλλεπάλληλων τσιμπημάτων ».

Πλέον , ο χώρος αναψυχής που όλοι γνωρίζαμε έχει καταντήσει ένα γρήγορο πέρασμα με αναμνήσεις.

Μετά από μια σύντομη συνάντηση, ορισμένοι από εμάς που βιώνουμε αυτόν τον εφιάλτη, επικοινωνήσαμε με τον δήμο ώστε να μεταβιβάσουμε το παράπονο μας μέσω αιτήματος με αριθμό πρωτοκόλλου.

Το δεύτερο και τελευταίο σημαντικό πρόβλημα, που με το πέρασμα του χρόνου γίνεται πιο έντονο, είναι η συντήρηση του πάρκου αυτού. Σπασμένες λάμπες, σπασμένα παγκάκια, ένα ερείπιο μισογκρεμισμένο στη μέση του πάρκου και αδέσποτα εξαγριωμένα μετά από την εγκατάλειψη της φιλοζωικής. Όλα αυτά μαζί με την παρουσία υποπτων και επικίνδυνων στοιχείων σε"περίεργες" μεταμεσονύκτιες συναντήσεις καθιστούν επικίνδυνη τη διαβίωση στην κάποτε όμορφη γειτονιά μας.

Κ. Δήμαρχε ζητάμε την προσωπική σας παρέμβαση για την αντιμετώπιση του πολύ σοβαρού αυτού προβλήματος, που και την ζωή μας κάνει δύσκολη αλλά και την υγεία των παιδιών μας θέτει σε κίνδυνο.

Θα σας είμαι ευγνώμων, όπως και οι υπόλοιποι δημότες σας και γείτονες μου.

Ευχαριστώ προκαταβολικά…


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


http://neakeratsiniou.blogspot.gr
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο ένα πάρκο αλλά όλο το Κερατσίνι είναι ξεχασμένο. Κανένας δήμαρχος δεν ασχολείται με το να αναβαθμίσει λίγο τις γειτονιές φτιάχνοντας κανένα δρόμο, κανένα πεζοδρόμιο, κανένα χώρο πρασίνου κλπ. Όλοι για την μάσα χωρίς να έχουν προσφέρει το παραμικρό στους δημότες.

Ανώνυμος είπε...

Σε ότι αφορά τα κουνούπια , είναι πια κινητά συνεργεία αιμοληψίας και στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα τα δε ποντίκια σέρνουν νταλίκα (μυοκτονία έχει να γίνει από τη προ Τζανή εποχή) . Δήμαρχε : καθαριότητα , παιδεία , πολιτισμός , αθλητισμός. Τίποτε άλλο για να είναι κάποιος πετυχημένος . Ούτε μεγάλα έργα ούτε μεγάλες π@π@ριές (βλέπε f1).

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ