16 Οκτ 2014

Παρατημένος ο Ρέντης Έκλεισε το ΙΚΑ – Σπάνιο είδος η Συγκοινωνία

Η απαξίωση και η εγκατάλειψη του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, από την στιγμή που ενώθηκε σε ένα Δήμο με την Νίκαια είναι παραπάνω από εμφανής και αυτό φαίνεται καθημερινά, όπως καταγγέλλουν οι δημότες του.


Εκτός των άλλων τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν και γεγονότα που ταλαιπωρούν τους πολίτες και κανείς δεν φροντίζει να τα αποτρέψει ή να τα διορθώσει.

Ως τελευταία κρούσματα της εγκατάλειψης και της απαξίωσης είναι:

Το κλείσιμο των Ιατρείων του ΙΚΑ, όπου με ένα λακωνικό χαρτάκι κολλημένο στην πόρτα του αναγγέλλεται ψυχρά: «Από 18/8 το ΙΚΑ κλείνει επ’ αόριστον» με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς γιατρό οι ασθενείς και να ταλαιπωρούνται.

Έτερο κρούσμα είναι το συγκοινωνιακό και δη τα δρομολόγια του τρόλεϊ, που έχουν αραιώσει κατά πολύ και σε ώρες αιχμής περνούν ανά 25 λεπτά ή μισή ώρα, ταλαιπωρώντας τους δυστυχείς επιβάτες που τα περιμένουν, όρθιοι στο κρύο, τον ήλιο ή την βροχή.

Ελπίζουμε ο Ρεντιώτης Δήμαρχος κ. Γιώργος Ιωακειμίδης, που τιμάται εδώ και πολλά χρόνια από τους συνδημότες του, να σκύψει πάνω στα προβλήματά τους και να πάρει επάνω του ο Δήμος.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ