11 Νοε 2014

Ελένη Λουκά: Στα χέρια των αστυνομικών για 37η φορά – Έκανε «ντου» στο Προεδρικό!

Αυτή τη φορά, η Ελένη Λουκά απομακρύνθηκε από τους αστυνομικούς, όταν προσπάθησε να εισέλθει στο χώρο του Προεδρικού Μεγάρου, κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Εξωτερικών, Ευάγγελο Βενιζέλο.


Η Ελένη Λουκά το μεσημέρι της Δευτέρας άρχισε να φωνάζει συνθήματα εναντίον του Κάρολου Παπούλια. «Πήγα στο Προεδρικό με… θαύμα. Για δεύτερη φορά με πήγαν με δωρεάν ταξί μέχρι την είσοδο για να διαμαρτυρηθώ. Με τη βοήθεια του Θεού όχι μόνο κατάφερα να φτάσω ως την κεντρική πόρτα, αλλά μπήκα μέσα στον κήπο του Μεγάρου και τρέχοντας φώναζα τα συνθήματά μου. Ο κόσμος και οι φωτογράφοι δεν το πίστευαν! Αυτή η αποστολή στέφθηκε με 100% επιτυχία. Αμέσως με πιάσανε και με πήγαν με τα πόδια στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος».

Η κυρία Λουκά, μετά το… διπλό χτύπημα που είχε με τις αγκαλιές στην Αμάλ Αλαμουντίν και το λιντσάρισμα στη Lady Gaga, αποκάλυψε, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ότι σύντομα θα πάει στην Ινδία, για να διδάξει τον Χριστιανισμό.


ww.opinionpost.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ