14 Νοε 2014

Στα «λόγια» και όχι στον …εισαγγελέα η καταγγελία Κασιμάτη για αστυνομία- νυχτομάγαζα

Βαρύτατα υπονοούμενα  για ανοχή της αστυνομίας σε παρανομίες των νυχτομάγαζων της πλατείας Ελευθερίας , διατύπωσε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου , Σταύρος Κασιμάτης .


« Αν θέλει η αστυνομία να  κάνει ελέγχους , να πάει στα καφέ- μπαρ της πλατείας Ελευθερίας .Εδώ και τέσσερις μήνες  έχουμε αφαιρέσει απ΄αυτά την άδεια μουσικής αλλά η αστυνομία δεν έχει πάει να ελέγξει», είπε .

Ακολουθώντας όμως τη γνωστή του τακτική ,  για τις αιχμές  αυτές , για « στραβά μάτια» της αστυνομίας στα καφέ- μπαρ της κεντρικής πλατείας της πόλης , δεν τολμά , να πράξει , αυτό που  το θεσμικό του αξίωμα επιβάλλει .Αλλά αφήνει να αιωρούνται ως  «λόγια του αέρα».

Όφειλε και οφείλει ο κ. Κασιμάτης και τα άλλα αρμόδια στελέχη της Δημοτικής του Αρχής  που έχουν αντιληφθεί τέτοια στάση της αστυνομίας αμέσως να είχαν προστρέξει σε κάθε αρμόδια αρχή:

Είτε αυτή είναι η δικαστική ( εισαγγελέας) είτε πολιτική ( ο υπουργός Δημόσιας Τάξης). Και με τον πλέον επίσημο- θεσμικό τρόπο: Είτε με επιστολή του ίδιου του Δημάρχου είτε με απόφαση – ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Κασιμάτης και τα στελέχη του όμως , τίποτε απ΄όλα αυτά δεν έπραξαν .  Γιατί άραγε ;

Θεωρούν ήσσονος σημασίας την ίδια (!) την  καταγγελία τους ; ‘Η μήπως φοβούνται ;

Αν συμβαίνει το δεύτερο , δεν μπορούν ούτε λεπτό να  συνεχίζουν να παραμένουν στη θέση που τους ανέδειξαν οι πολίτες του Κορυδαλλού , αφού έτσι , δεν υπερασπίζονται  σθεναρά και αποτελεσματικά τη νομιμότητα και τα συμφέροντα της πόλης


http://newsta.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ