11 Νοε 2014

TOP 5+1: Οι ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις στους κινηματογράφους μέχρι τα Χριστούγεννα! (PHOTOS & TRAILERS)

Tί θα σε απασχολήσει στις αίθουσες μέχρι τα Χριστούγεννα; (ή τις επόμενες 44 ημέρες που θα έλεγε και η διαφήμιση των Jumbo)

Σου προτείνουμε τις -κατά τη γνώμη μας- 5+1 ταινίες που δεν πρέπει να χάσεις στους κινηματογράφους!

Μεταμόρφωση - Ο Αλεξάντερ Αζα σκηνοθετεί το σενάριο των Κιθ Μπάνιν, Τζο Χιλ (γράφει με ψευδώνυμο στην πραγματικότητα είναι ο γιος του Στηβεν Κιγκ ,του μετρ στα μυθιστορήματα τρόμου και φαντασίας) για μια από τις ταινίες του φθινοπώρου που θα συζητηθούν!



Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το trailer κάντε κλικ εδώ



The Hunger Games: Επανάσταση Μέρος Ι - Οι Αγώνες Πείνας μόλις γνώρισαν το τέλος τους και η Κάτνις έχει επιστρέψει στην Περιοχή 13. Με την καθοδήγηση της Προέδρου Κόιν, και τους πιστούς της φίλους, θα προσπαθήσει να σώσει τον Πίτα, και το έθνος ολόκληρο με το θάρρος της. Η επανάσταση ξεκινά.



Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το trailer κάντε κλικ εδώ



Fury - Ο David Ayer (End of Watch) σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο μιας ατμοσφαιρικής και αγωνιώδους πολεμικής ταινίας με ένα εντυπωσιακό καστ το οποίο τοποθετεί το Fury ανάμεσα στις ταινίες που φιλοδοξούν να ξεχωρίσουν στην επόμενη οσκαρική κούρσα. Με πρωταγωνιστή τον σημαδεμένο από ουλές Brad Pitt και συμπρωταγωνιστές τους Shia LaBeouf (Nymphomaniac, Transformers: Dark of the Moon, Transformers: Revenge of the Fallen), Logan Lerman (The Perks of Being a Wallflower, Noah, Percy Jackson: Sea of Monsters), Jon Bernthal (The Wolf of Wall Street) και Michael Peña (End of Watch, American Hustle, Gangster Squad), η νέα ταινία του επιτυχημένου σκηνοθέτη είναι μια επική περιπέτεια με έντονες σκηνές δράσης και σασπένς.



Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το trailer κάντε κλικ εδώ



Samba - Μετά την τεράστια κινηματογραφική επιτυχία των «Άθικτων», μια από τις πιο όμορφες και αισιόδοξες ταινίες του παγκόσμιου σινεμά, το χρυσό σκηνοθετικό δίδυμο από τη Γαλλία βάζει πλώρη για μια ακόμη ξεκαρδιστική κωμωδία.



Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το trailer κάντε κλικ εδώ



Χόμπιτ: Η μάχη των πέντε στρατών - Tο επικό φινάλε της τριλογίας του Πίτερ Τζάκσον, βασισμένης στο δημοφιλές αριστούργημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, ΧΟΜΠΙΤ. Η ταινία αποτελεί τον επίλογο στην περιπέτεια του Μπίλμπο Μπάγκινς



Για περισσότερες πληροφορίες και για να δείτε το trailer κάντε κλικ εδώ



Το Παιχνίδι της Μίμησης - Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, ο Άλαν Τούρινγκ, μαθηματικός κι αναλυτής, είχε καθοδηγήσει με επιτυχία μια ομάδα επιστημόνων, κι «έσπασε» τον κώδικα της περίφημης Γερμανικής μηχανής Enigma.



http://www.athensmagazine.gr/p
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ