18 Δεκ 2014

Οι Ρώσοι βλέπουν τις καταθέσεις τους να κάνουν φτερά

Συνεχίζει το Κρεμλίνο τις προσπάθειες να σταματήσει την δραστική πτώση του ρουβλίου, με το Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας, να κάνει έκκληση στους Ρώσους πολίτες να μην σηκώνουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες και να μην μετατρέπουν τις καταθέσεις τους σε ευρώ ή δολάρια.


Όπως αναφέρει το Mega, οι Ρώσοι σπεύδουν να εξασφαλίσουν τις οικονομίες τους αγοράζοντας ακριβά είδη, όπως εισαγόμενες ηλεκτρικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα πριν αλλάξουν οι τιμές.

Αύξηση παρατηρείται και στις αγορές δυτικών αυτοκινήτων και διαμερισμάτων.

Όπως σημειώνεται, αυτοί που βγαίνουν κερδισμένοι από την κατάσταση είναι πολίτες γειτονικών χωρών, όπως της Λευκορωσίας και του Καζακστάν, οι οποίοι λόγω της σταθερότητας των δικών τους νομισμάτων, σπεύδουν να ρευστοποιήσουν τα αποθέματά τους σε συνάλλαγμα.






......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ