14 Δεκ 2014

Κόπηκε η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Τα προβλήματα που η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, «Σπίτι μου σπιτάκι μου», αντιμετώπιζε από την πρώτη στιγμή που βγήκε στον αέρα, όχι μόνο δεν λύνονταν, αλλά συνεχώς μεγάλωναν.


Αναφερόμαστε φυσικά στις συνεχείς αποχωρήσεις των συνεργατών της παρουσιάστριας –ναι, έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ- αλλά και στα νούμερα που έκανε, τα οποία δεν ήταν καλά, ούτε στο δυναμικό αλλά ούτε και στο νεανικό κοινό.

Όλα αυτά είναι οι αιτίες, που βρέθηκε, σύμφωνα με το typologies.gr οριστικά εκτός καναλιού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες του site, σήμερα στη 1.00 το μεσημέρι, με απόφαση του Δημήτρη Κοντομηνά –ο ίδιος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στις ΗΠΑ- η διοίκηση του Alpha ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας  με την παρουσιάστρια.


http://www.peoplegreece.com/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ