20 Ιαν 2015

Επίδειξη δύναμης έκανε Κερατσίνι...3-0 τους Σαλαμινομάχους

 Επίδειξη δύναμης έκανε το Κερατσίνι κόντρα στους φορμαρισμένους Σαλαμινομάχους.


Οι "ροσονέρι" επικράτησαν με 3-0 και διεύρυναν την διαφορά τους στους 7 βαθμούς από την Προοδευτική, έχοντας πάντως ένα παιχνίδι περισσότερο. Στην αναμέτρηση, τον χορό τερμάτων άνοιξε ο Διονυσόπουλος στο 12' με μονοκόμματο σουτ με το αριστερό, ενώ στο 51' ο Τουρνάς παρέλαβε την ασίστ του Κουρκούτη και έγραψε το 2-0.

Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λαμπρινάτος στο 80' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Δυο γκολ ακυρώθηκαν για τους νησιώτες, για οφσάιντ και χέρι-επιθετικό φάουλ-, με τους ιθύνοντες να υποστηρίζουν πως στην πρώτη περίπτωση ο επόπτης έκανε λάθος.

Διαιτητής ήταν η Μήτση με επόπτες τους Γεωργακόπουλο και Τζιλίρη.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:Μπαλαφούτης, Φούντας, Σφυρογιαννάκης, Αγγελάκης, Βαττής, Μαριόλης Γ. (58' Κουρκούτης), Διονυσόπουλος (71' Μαριόλης Ν.), Γκιάτης, Λαμπρινάτος, Τουρνάς, Μάλλης (46' Βαρουξής).

ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ: Μέμπελι, Στεφανίδης, Σταυράτης, Μακρόπουλος (74΄ Γκίνης), Καπάι, Μαρούδης, Νηφάκος, Κουτσομπέης (61΄ Γεμιδόπουλος), Φασουλής, Λαμπρινός, Κοκλιώτης (61΄ λ. τρ. Τουμπαρίδης).




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ