21 Ιαν 2015

Οι Anonymous χάκαραν το σάιτ του Ολυμπιακού!

Μια ανακοίνωση που «min tin grapsete san anakoinosi» ανέβηκε στο site της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Τι ακριβώς συνέβη; Το SDNA έχει την απάντηση που λύνει πολλά από τα μυστήρια που προκύπτουν καθημερινά για τους αναγνώστες στην προσπάθειά τους να ενημερωθούν...



Από τη Δευτέρα το βράδυ φίλοι μου είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τον Κώστα Χαρδαβέλα και τον πράκτορα Φοξ Μόλνερ (X-Files) για να λύσουμε ένα καυτό μυστήριο που ταλανίζει την ανθρωπότητα. Λίγα λόγια για το έργο: Προχθές ανέβηκε στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού μια ανακοίνωση, η οποία δεν ήταν ανακοίνωση, αλλά ως ανακοίνωση παραμένει ανεβασμένη στο σάιτ. Αυτό ακριβώς, τίποτ’ άλλο. Πάρτε ποπ κορν, μαλλί της γριάς και σάμαλι. Καλώς ήρθατε στις «Πύλες του Ανεξήγητου».

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Τη Δευτέρα ανεβαίνει στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού μια αγαπησιάρικη ανακοίνωση για τον Ανδριανό, την Πολιτεία, την Κυβέρνηση, την Συγκυβέρνηση, το Άνω και Κάτω Παρτάλι και γενικώς για όλο τον ντουνιά. Για να πάρετε μια γεύση και να καταλάβετε σε τι κλίμα κινήθηκε διαβάστε ένα μικρό απόσπασμα:

«Για μια ακόμα φορά η Πολιτεία και οι εκπρόσωποι της φέρονται με εχθρότητα στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ σε ότι αφορά στις μετακινήσεις φιλάθλων. Υπαίτιοι για αυτή τη νέα απαγόρευση είναι δυο άνθρωποι: Ένας αστυνομικός διευθυντής, ο κ. Τζοβάρας, που δεν έχει την ικανότητα να αναλάβει την ευθύνη ενός αγώνα… Τύρναβος-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και να βοηθήσει ώστε να υποδεχτεί η πόλη του τη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και τους φιλάθλους της, σε ένα γιορτινό περιβάλλον».

Να τα λέμε αυτά. Από τότε που έφυγε ο Τσιρώνης από το σώμα η αστυνομία έγινε χειρότερη και από το LAPD (Lekanopedio Attikis Police Department). Όχι αγώνα, ούτε προεκλογική συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ σε γκαρσονιέρα δεν μπορεί να διοργανώσει με ασφάλεια. 
Ο δεύτερος ανίκανος, όπως αναμενόταν ήταν ο Ανδριανός. Η παρουσία του σε ανακοίνωση του Ολυμπιακού είχε απόδοση μικρότερη και από τον άσο του Πανιωνίου με τη Βέροια (το ‘βλεπες, το παιξες;):

«Ένας ανίκανος Υφυπουργός Αθλητισμού, ο κ. Ανδριανός, ο οποίος μετά το νόμο έκτρωμα, που είχε γραφτεί στα υπόγεια του ΣΚΑΙ και της AEGEAN και δεν πρόλαβε να τον περάσει, παίρνει τώρα μια απόφαση έκτρωμα και ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ επιτρέπει σε κάποιους να ταξιδεύουν ανενόχλητοι (αγώνας Ξάνθη-ΠΑΟ) και σε κάποιους άλλους, στους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, απαγορεύει τη μετακίνηση, οργανωμένη και μεμονωμένη». 

Πρόκειται για έγκλημα κατά της Ελλάδος. Για να βάλει μυαλό ο Ανδριανός και να στρώσει χαρακτήρα πρέπει κανονικά να τον αναλάβει ο κυρ-Σάββας και να τον τιμωρήσει διαβάζοντας του 3 μερόνυχτα non stop πρωτοσέλιδα. Από «Γαύρο» μέχρι Super Κατερίνα. Και λίγο πριν λυγίσει να του απαγγείλει και καμιά δεκαριά ποιήματα του Γαβαθιώτη. Στο έκτο δεν θα αντέξει ο Ανδριανός. Θα κρεμάσει τη βουλευτική του έδρα και θα γλιτώσει ο Ολυμπιακός από έναν ορκισμένο εχθρό.

Μετά από αυτή την τρυφερή ανακοίνωση ο Ολυμπιακός (σύμφωνα με φήμες που διαρρέουν οι αλήτες, οι πολέμιοι της ομάδας) ενημερώνει τους ρεπόρτερ με ένα sms γραμμένο σε άπταιστα greeklish ότι δεν πρόκειται για επίσημη ανακοίνωση: «Apofevgete th lexh anakoinwsh parakalw». Αν και δεν είναι επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού όμως η ανακοίνωση παραμένει ως ανακοίνωση στο σάιτ του Ολυμπιακού. Μπερδευτήκατε;

Νεότερες πληροφορίες από το λυσάρι του Πατάκη δίνουν τη λύση στο γρίφο. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο Ολυμπιακός δεν έβγαλε καμία ανακοίνωση κατά του Ανδριανού, της Αστυνομίας και της Πολιτείας (δεν συνηθίζει να στοχοποιεί κόσμο), αλλά χάκαραν το σάιτ του οι Anonymous. Πιο συγκεκριμένα ένα παρακλάδι της οργάνωσης, με την κωδική ονομασία Karapaponymous. Αυτοί ανέβασαν την ανακοίνωση για την οποία η ομάδα δεν έχει την παραμικρή ιδέα και έχουν μπλοκάρει και το Delete. Για να τη διαγράψει κανείς πρέπει να κατεβάσει ολόκληρο το σάιτ, να κόψει μια τούφα μαλλιά, να πει ένα ξόρκι και να σκοράρει με ανάποδο ψαλίδι ο Γκαζαριάν. Άρα μέχρι να επέμβει ο Πητ Παπαδάκος και να ξεχακάρει το σάιτ, η ανακοίνωση θα είναι εκεί, ενωμένη δυνατή. Καλή ψήφο να έχουμε.   

- See more at: http://www.sdna.gr/gr/gnomes/aulakiotis/article/9320/oi-anonymous-hakaran-to-sait-tou-olubiakou/#sthash.PJAU77sG.dpuf



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ