20 Ιαν 2015

Εισαγγελική παρέμβαση για τα περί ενδείξεων υποκλοπών κοντά σε γραφεία κομμάτων

Tην παρέμβαση του Προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» , σύμφωνα με το οποίο καταγράφηκαν από ειδική συσκευή ίχνη υποκλοπών και επεμβάσεων σε κινητά τηλέφωνα σε περιοχές όπου βρίσκονται γραφεία κομμάτων καθώς και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αθήνας.


Ο Προϊστάμενος έχει δώσει εντολή στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιώργο Καλούδη να ερευνήσει εάν έχουν τελεστεί τα αδικήματα της παραβίασης του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών κατ’ εξακολούθηση και παραβίασης προσωπικών δεδομένων κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό παράνομο περιουσιακό όφελος και βλάβη τρίτου.

Οι καταγραφές φέρεται να έγιναν τις τελευταίες δυο εβδομάδες και τα περισσότερα από αυτά τα «πολύ ύποπτα συμβάντα», όπως χαρακτηρίζονταν από το λογισμικό, εντοπίστηκαν σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού και αμέσως μετά στην Πλατεία Κουμουνδούρου όπου βρίσκεται το αρχηγείο του ΣΥΡΙΖΑ και στην ευρύτερη περιοχή των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, προς την πλευρά των Εξαρχείων και της Σόλωνος.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πολλές καταγραφές εντοπίζονται στο τρίγωνο ανάμεσα στον Πύργο Αθηνών, στην αμερικανική πρεσβεία και στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ