30 Ιαν 2015

Tim Cook: "Tον Απρίλιο κυκλοφορεί το Apple Watch!"

Ένα από τα πιο βασανιστικά ερωτήματα για του φαν της Apple βρήκε την απάντησή του πριν από μερικές ώρες. Ο CEO της εταιρείας, Tim Cook επιβεβαίωσε κατά την διάρκεια της δημοσιοποίησης των οικονομικών αποτελεσμάτων της εταιρείας για το α' οικονομικό τρίμηνο του 2015, ότι το ακριβοθώρητο Apple Watch θα κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Απρίλιο του 2015.

Παλαιότερες πληροφορίες έκαναν λόγο για τέλη Φεβρουαρίου – αρχές Μαρτίου ωστόσο φαίνεται ότι θα υπάρξει μια μικρή παράταση μέχρι να κυκλοφορήσει η συσκευή ώστε όλα να είναι κανονισμένα στην εντέλεια.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Cook, '' H δημιουργικότητα και η καινοτομία που συνδέεται με το λογισμικό του Apple Watch είναι εξαιρετικά συναρπαστική'', για να αναφερθεί εν συνεχεία στο Apple Pay, το οποίο, ειρήσθω εν παρόδω δεν έχουμε δει ακόμα στην Ευρώπη : ''Ανυπομονούμε oι πελάτες μας να βιώσουν την εμπειρία του, όταν κυκλοφορήσει το Apple Watch".


Αν και ο Cook απέφυγε να γίνει λίγο πιο συγκεκριμένος ως προς το ακριβές διάστημα του Απριλίου που θα τεθεί σε κυκλοφορία το smartwatch της Apple, γεγονός είναι ότι είμαστε πολύ πιο σίγουροι για το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας της συσκευής απ' ότι πριν.Ανυπομονεί για την ενσωμάτωση του Apple Pay μόλις κυκλοφορήσει το Apple Watch, ο Tim Cook

Μια ενδιαφέρουσα παρατήρηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Apple γενικά απέφευγε να κάνει τέτοιες αποκαλύψεις / ανακοινώσεις σε εκδηλώσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά της εταιρείας και προτιμούσε να ρίχνει τις...έξυπνες βόμβες επί σκηνής, σε κάποια προϊοντική παρουσίαση.

Παλιότερες πληροφορίες πάντως έκαναν λόγο για κυκλοφορία μέσα στον Μάρτιο, παρά το γεγονός ότι στην ανακοίνωσή του ο Cook υπονόησε ότι δεν υπάρχει κάποια καθυστέρηση στον σχεδιασμό για το λανσάρισμα της συσκευής.

Άλλες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το Apple Watch αναφέρουν ότι η έκδοση από ανοιξείδωτο ατσάλι θα κοστίζει 500 δολάρια ενώ θα υπάρχει και μια έκδοση από χρυσό 18 καρατίων, το κόστος της οποία πιθανόν να φτάνει τις 4.000-5000 δολάρια. Η βασική έκδοσηθα ξεκινάει από τα 350 δολάρια.

Όπως αναφέρει το "The next Web" το Apple Watch θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τις λειτουργίεςSketch, όπου ο χρήστης θα σχεδιάζει κάτι στην οθόνη και θα το μοιράζεται με τους φίλους του καιTap όπου με ένα ελαφρύ χτύπημα θα μπορεί να κοινοποιείται το περιεχόμενο της οθόνες σε άλλους χρήστες που επίσης χρησιμοποιούν την συσκευή.

Ίσως η μικρή καθυστέρηση (;) και η αναφορά του Cook στο sotware να είναι ένας καλός οιωνός στην αχίλλειο πτέρνα του Apple Watch, την διάρκεια δηλαδή της μπαταρίας του, η οποία τοποθετείται σεμόλις και μετά βίας μία ημέρα. Υπομονή λοιπόν 2 μήνες ακόμα και θα γνωρίζουμε.
Κέρδη ρεκόρ για την Apple, το iPhone "πετάει"!

Εντωμεταξύ το Cupertino ανακοίνωσε μνημειώδη οικονομικά αποτελέσματα, ως αποτέλεσμα των υψηλότερων πωλήσεων συσκευών iPhone και Mac σε ολόκληρη την ιστορία της εταιρείας. Τα συνολικά έσοδα έφτασαν τα 74,6 δισ. δολάρια με καθαρά κέρδη 18(!) δισ. δολάρια και 74,5 εκατομμύρια iPhone να πωλούνται παγκοσμίως. Αν οι αριθμοί αυτοί συνδυαστούν με το διάστημα στο οποίο επετεύχθησαν, δηλαδή τρεις μόλις μήνες, αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για επιδόσεις χωρίς προηγούμενο. Ο Steve Jobs θα ήταν περήφανος.


http://www.pathfinder.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ