16 Μαρ 2015

Περίπου 45 εκ. ευρώ χρέη βρήκε ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης

Έναν μικρό απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του στο δήμο έκανε το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης. Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε οικονομικά μεγέθη, τόσο στα χρέη του δήμου όσο και στις επιχορηγήσεις που παίρνει από την κεντρική διοίκηση.
Ο Δήμαρχος Περάματος αφού έκανε μια σύντομη αναφορά σε ιστορικά και δημογραφικά στοιχεία που αφορούν την πόλη τόνισε ότι από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων του ξεκίνησε διαδικασία απογραφής, και καταγραφής προβλημάτων. Εντύπωση έκανε, κατά την παρουσίαση των βοηθητικών slides, ο αριθμός των έργων είτε αυτά που επιδοτούνται από ΕΣΠΑ είτε από το ΠΕΠ Αττικής για διάφορα έργα στο Πέραμα, κυρίως επιδιόρθωση ασφαλτοστρώσεων, που έχουν απενταχτεί.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος, τα χρέη του δήμου μέχρι τις 31 Αυγούστου του 2014, αγγίζουν τα 45 εκ. ευρώ (44.186.000 για την ακρίβεια) στα οποία περιλαμβάνονται χρέη στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, σε ασφαλιστικά ταμεία αλλά και σε ιδιώτες ( προμηθευτές κυρίως του δήμου). Στον απολογισμό, έγινε αναφορά, ακόμα, και στις πρώτες κινήσεις της νέας δημοτικής αρχής, όπως η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών (κάτι που εξασφαλίζει ενημερότητα στο δήμο), και η ανανέωση του απαρχαιωμένου στόλου. Αξίζει να αναφερθεί, ότι σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε ο κ. Λαγουδάκης, έχει εξασφαλιστεί πλέον η καταβολή της μισθοδοσίας την ώρα που πρέπει στους εργαζόμενους του δήμου, ενώ ο δήμος ύστερα από τους σωστούς χειρισμούς του πρώην δημάρχου κ. Ζουμπούλη, εισπράττει ουσιαστικά τέλη χρήσης από εταιρείες που εδρεύουν στο Πέραμα.


http://koinoniki.gr/
......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ