16 Μαρ 2015

Εύη Καρακώστα:Οι λαοί που αντιστέκονται κερδίζουν, ενω στην άλλη περίπτωση σε περιμενει σκλαβιά

Σε συνέντευξή της στο EXTRA CHANNEL η Εύη Καρακώστα, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ στην Β' Πειραιά, "ανακρίθηκε" από τον κύριο Βελλόπουλο σχετικά με μεγάλη γκάμα ζητημάτων της επικαιρότητας.

Τα κυριότερα σημεία των απαντήσεών της ήταν τα εξής:


α. Στο ερώτημα για το πρωτογενές πλεόνασμα που είχε δημιουργήσει η Νέα Δημοκρατία, η Εύη Καρακώστα ανέφερε:

"Αν αυξήσουμε την ανεργία θα κάνουμε ακόμη μεγαλύτερα πλεονάσματα, αλλά αυτή δεν είναι η δική μας πολιτική"

β. Στο ερώτημα σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ ελληνικής και γερμανικής κυβέρνησης και ειδικότερα μεταξύ Βαρουφάκη και Σόιμπλε, απάντησε:

"Υπάρχει η λογική του να σκύβεις το κεφάλι και η λογική του να τολμάς να μιλάς. Οι λαοί που αντιστέκονται κερδίζουν, ενω στην άλλη περίπτωση σε περιμενει σκλαβιά"

γ. Για την ανάπτυξη και πως θα έρθει στην Ελλάδα, τόνισε μεταξύ άλλων ότι:

"Η Ελλάδα δεν έχει επάρκεια σε παραγωγή ούτε αγροτικών ούτε βιομηχανικών προϊόντων. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε για την ανάπτυξη είναι να στηρίξουμε τις μικρές επιχειρήσεις, είτε στον αγροτικό τομέα είτε στη βιοτεχνία και να επανεκκινήσουμε την βιομηχανία μας"

δ. Για τις ιδιωτικοποιήσεις, τον Αστέρα Βουλιαγμένης κλπ. η Εύη Καρακώστα απάντησε τα εξής:

"Οι Έλληνες δεν θέλουν να ξεπουλήσουμε την Ελλάδα. Μέχρι τώρα τι κάναμε, πουλούσαμε την Ελλάδα χωρίς να κάνουμε ανάπτυξη. Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να αξιοποιήσουμε την δημόσια περιουσία προς όφελος της ανάπτυξης και της απασχόλησης"



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ