16 Μαρ 2015

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη συναντήθηκε με τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές Ποδηλασίας

Τις ευχές του για καλή επιτυχία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 μετέφερε ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ.Ι.Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης στους δυο Παγκόσμιους Πρωταθλητές Ποδηλασίας Βολικάκη Χρήστο και Βολικάκη Ζαφείρη.


Ο Δήμαρχος της πόλης τους υποδέχθηκε στο γραφείο του πριν από λίγες μέρες και μαζί του παρευρέθηκαν ο πρωταθλητής- προπονητής Γιαννιώσης Βασίλειος και ο πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής Λέκας Παναγιώτης.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:
«Έχουμε ανοιχτές τις πόρτες της συνεργασίας σε όλες τις ζωντανές αθλητικές δυνάμεις της πόλης. Στο Δήμο μας οι ρίζες του αθλητισμού είναι πολύ ισχυρές γι’αυτό και φροντίζουμε να σχεδιάζουμε και να στηρίζουμε πρωτοβουλίες που αφορούν στις αθλητικές δράσεις της νεολαίας μας μέσα από προγράμματα που πραγματοποιεί η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου μας».





......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ