11 Μαρ 2015

Παζάρι ανταλλαγής ρούχων - Ξεκαθαρίζουμε τις ντουλάπες μας για ανταλλαγή αλλά και για καλό σκοπό

Αν μας δίδαξε κάτι η κρίση των τελευταίων ετών είναι η επαναχρησιμοποίηση και η ανταλλαγή ως μέσο οικονομίας και αλληλεγγύης. 


Έτσι και αυτή την Άνοιξη, ανταλλάζουμε ρούχα και τα μοιραζόμαστε με όσους τα χρειάζονται. Παίρνουμε λοιπόν όσα ρούχα/παπούτσια/αξεσουάρ δεν φοράμε πια, ανδρικά και γυναικεία -φροντίζουμε να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση-και πηγαίνουμε στον Νέο Κόσμο για ανταλλαγή, καφέ και κουλουράκια. 

Όσα ρούχα περισσέψουν και δεν ανταλλαχθούν, θα προσφερθούν στη Στέγη Κακοποιημένων Γυναικών και στο Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες. Info: Καφεδάκι Ανταλλαγής Ρούχων, Κυριακή 15 Μαρτίου, 10:00-20:00, Μανδροκλέους 7, Νέος Κόσμος. Στάση μετρό Νέος Κόσμος. Τηλ. 6974 374317. 

[Πηγή: www.doctv.gr]

......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ