16 Μαρ 2015

Λέσχη ανάγνωσης της Βιβλιοθήκης στη Δραπετσώνα.

Με αφορμή το βιβλίο της Βρετανίδας Ρόζαμουντ Πίλτσερ «Ψάχνοντας για κοχύλια», τα μέλη της λέσχης ανάγνωσης θα συναντηθούν το απόγευμα της Πέμπτης 19 Μαρτίου στις 5:30μ.μ. στον χώρο της Βιβλιοθήκης Δραπετσώνας. Πρόκειται για ένα καλογραμμένο ρομαντικό μυθιστόρημα που αγαπήθηκε κυρίως από το γυναικείο αναγνωστικό κοινό παγκοσμίως.


Παρουσίαση από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Η Πενέλοπε ήταν τυχερή γιατί είχε γονείς που τη λάτρευαν. Ήταν άτυχη στον απερίσκεπτο και τελικά ανέραστο γάμο της. Ήταν τυχερή γιατί βρήκε αργότερα μια μεγάλη κι αληθινή αγάπη, αλλά πάλι άτυχη για τα προβλήματα και τις τραγωδίες που της προκάλεσε. Απέκτησε τρία παιδιά και τα κράτησε στην αγκαλιά της νιώθοντας τυχερή και ευτυχισμένη. Αλλά, όπως πολλές μητέρες, με τον καιρό άλλαξε λίγο - πολύ γνώμη και γι' αυτό. . . Γύρω από την Πενέλοπε η ζωή σφύζει, λες και μας παρουσιάζει η ίδια σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ τα πρόσωπα που γνώρισε και αγάπησε.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ