13 Μαρ 2015

Ο δάσκαλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου είναι ο νέος γενικός γραμματέας της Βουλής

Το Γιώργο Θαλάσση, δάσκαλο του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου που... δολοφονήθηκε από σφαίρα αστυνομικού, αλλά και του προφυλακισμένου Νίκου Ρωμανού, επέλεξε η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου να ορίσει ως νέο γενικό γραμματέα του Κοινοβουλίου.


Ο κ. Θαλάσσης υπήρξε επί χρόνια διευθυντής ιδιωτικού σχολείου, ενώ είχε καταθέσει και στη δική για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου.

Πρόσφατα, ο ίδιος υποστήριξε ότι απομακρύνθηκε από το σχολείο όπου δίδασκε για περίπου 30 χρόνια για τις θέσεις που εξέφραζε και ήταν υποστηρικτικές προς τον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.

Ο κ. Θαλάσσης παίρνει τη θέση του κ. Θανάση Παπαϊωάννου ο οποίος διατέλεσε με επιτυχία γενικός γραμματέας δύο προέδρων (Φίλιππος Πετσάλνικος και Ευάγγελος Μεϊμαράκης). 

Tromaktiko



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ