16 Μαΐ 2015

Εκδήλωση τιμής στους Μικρασιάτες την Κυριακή 24 Μαΐου στον Δήμο Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη

Εκδήλωση τιμής στους Μικρασιάτες προγόνους μας και στην Μικρασία διοργανώνουν οι Μικρασιατικοί Σύλλογοι της Νίκαιας ( Αδελφότης Βιθυνών, Αδελφότης Σεβδικιωτών, Ένωση Δαρδανελλιωτών, Ένωση Μαγνησίας Μ. Ασίας, Ένωση Νησίου Πισιδίας, Ένωση Ποντίων Νίκαιας- Κορυδαλλού, Πανελλήνια Ένωση Εφεσίων, Ένωση Ρενκιωτών, Ένωση Σμυρναίων Νίκαιας) με την υποστήριξη του Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη την Κυριακή 24 Μαϊου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου (Π. Τσαλδάρη 10) στις 11.00.


Η Μαρία Χρόνη- Βακαλοπούλου δρ. Βυζαντινής Φιλολογίας και Ιστορίας θα μιλήσει για τη «Μικρά Ασία. Ιστορία που συνεχίζεται…» και παράλληλα θα προβληθεί ταινία μικρού μήκους σε συνεργασία με την Εταιρεία Μεσογειακού Πολιτισμού. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει μουσικοχορευτική εκδήλωση των Συλλόγων Νησίου Πισιδίας και Δαρδανελιωτών. Η γιορτή των Αγίων Πατέρων της Α’ εν Νικαία Οικουμενικής Συνόδου θα ξεκινήσει με Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία στον Ι. Ν. Αγ. Νικολάου Νίκαιας.



......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ