20 Μαΐ 2015

ΕYH KΑΡΑΚΩΣΤΑ - Βουλευτής Β' Πειραιά: Οφείλουμε να σεβόμαστε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός

Σε συνέντεύξή της στο κανάλι ΕΧTRA η Εύη Καρακώστα
σχετικά με τα θέματα πίστης που βρέθηκαν στην επικαιρότητα με αφορμή την περιφορά των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, δήλωσε:


“Οφείλουμε να σεβόμαστε τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός, όπου κι αν πιστεύει ο καθένας. Στην Ελλάδα μάλιστα ο λαός έχει δείξει την προσήλωσή του στην Ορθοδοξία και τα σύμβολά της. Ωστόσο πρέπει να διαχωρίζουμε την πίστη από τον δογματισμό. Οι δογματικές απόψεις των θρησκειών με τον φανατισμό που καλλιεργούν, είναι εύκολα εκμεταλλεύσιμες από συμφέροντα και βλέπουμε ότι μπορούν ακόμη και πολέμους να προκαλούν, στην Συρία, το Ιράκ κλπ.. Αντίθετα η πίστη είναι μια δύναμη εσωτερική που μπορεί να βοηθήσει τον άνθρωπο και κανείς δεν μπορεί να το υποτιμήσει”.

σχετικά με τον κύριο Στουρνάρα για τον οποίο ακούγονται πολλές αντιρρήσεις για τον ρόλο του στην Τράπεζα της Ελλάδας, η κα Καρακώστα δήλωσε:

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήρθε για να εκδικηθεί αλλά για να διορθώσει. Με τον κύριο Στουρνάρα υπάρχει προβληματισμός όπως και με πολλά στελέχη που υπάρχουν στον κρατικό μηχανισμό. Η αντίρρηση του ΣΥΡΙΖΑ εκτέθηκε από τον σημερινό πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα ήδη από τη στιγμή του διορισμού του διοικητή της Εθνικής Τράπεζας από την προηγούμενη κυβέρνηση. Αυτή τη στιγμή ζητάμε από τον κ. Στουρνάρα να τιμήσει τον ρόλο που κατέχει και να στηρίξει την Ελλάδα και να μην ενεργεί με την προηγούμενη ιδιότητα που είχε σαν υπουργός και βασικό στέλεχος της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου”.




......................................................................................................................................................................

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ

Στείλτε μας τη φωτογραφία , το video ή το μήνυμα σου για να καταγγείλεις και να δείξεις αυτό που θέλεις. Όλοι μαζί μπορούμε να έχουμε το Κερατσίνι που θέλουμε!   
Επικοινωνία με το KERATSINIVOICE:
Email: keratsinivoice@gmail.com

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Advertisement



 Advertisement

 Advertisement

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ