13 Δεκ 2016

Νεές φωτογραφίες απο το τροχαίο στον Πειραιά με λεωφορείο του ΟΑΣΑ

Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε το μεσημέρι της Τρίτης λεωφορείο του ΟΑΣΑ (του 915) στην Αγία Σοφία στον Πειραιά, με αποτέλεσμα ένας 77χρονος να τραυματιστεί σοβαρά και να διακομισθεί αρχικά στο Λαϊκό Νοσοκομείο, ενώ τουλάχιστον 12 αυτοκίνητα υπέστησαν υλικές ζημιές.






Σύμφωνα όμως με το ΕΚΑΒ, η κατάσταση της υγείας του άνδρα είναι πολύ σοβαρή, καθώς έχει υποστεί ακρωτηριασμό και στα δύο πόδια και πλέον νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο ΚΑΤ, όπου και μεταφέρθηκε.

Όλα έγιναν στην οδό Φωτίου Κορυτσάς και Ασκληπιού. Ο οδηγός του λεωφορείου του ΟΑΣΑ κατέβηκε από το όχημά του, προκειμένου να δει πώς θα περάσει από το δρόμο, καθώς είχε προηγηθεί άλλο τροχαίο ατύχημα με δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Το λεωφορείο άρχισε να κινείται σε κατηφορική πορεία, παρασύροντας στο πέρασμά του ό,τι έβρισκε, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, είχε "λυθεί" το χειρόφρενο. Το βαρύ όχημα άρχισε να χτυπά στα παρκαρισμένα Ι.Χ., 12 συνολικά, ενώ τραυμάτισε και σοβαρά τον ηλικιωμένο. Το λεωφορείο σταμάτησε όταν παρέσυρε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, τα οποία του έφραξαν το δρόμο και το ακινητοποίησαν.

Η Τροχαία προχώρησε σε καταγραφή των υλικών ζημιών και σε απεγκλωβισμό των οχημάτων. Από το περιστατικό δεν σημειώθηκαν άλλοι τραυματισμοί. Ο 60χρονος οδηγός του λεωφορείου κρατείται στην Τροχαία Πειραιά.

Αρκετοί κάτοικοι της περιοχής δήλωσαν αναστατωμένοι από το τραγικό περιστατικό, τονίζοντας ότι υπάρχει έλλειψη σήμανσης και ευτυχώς το τροχαίο έγινε σε ώρα που δεν περνούσαν παιδιά από το σημείο.










































Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ