3 Δεκ 2016

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΡΑΛΗΣ ΚΗΡΥΞΕ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ TAEKWON-DO ITF

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης κήρυξε και επίσημα σήμερα την έναρξη του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος TAEKWON-DO ITF Παίδων – Πανπαίδων, Κορασίδων – Πανκορασίδων, που διεξάγεται 2-3 και 4 Δεκεμβρίου στο Σ.Ε.Φ.
Το Πρωτάθλημα αυτό, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του Ο.Π.Α.Ν., διοργανώθηκε από την Αθλητική Ομοσπονδία TAEKWON-DO Ελλάδος, τον Α.Γ.Σ. TAEKWON-DO Καστέλλας και τον Α.Γ.Σ. TAEKWON-DO Κερατσινίου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ομοσπονδίας TAEKWON-DO Ελλάδος κ. Αναστάσιος Βαλασιάδης, τίμησε με αναμνηστική πλακέτα τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη και την Πρόεδρο του Ο.Π.ΑΝ. κα Σταυρούλα Αντωνάκου για τη συμβολή τους στη διοργάνωση.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ Γιάννης Μώραλης δήλωσε:
«Είμαστε εδώ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, φιλοξενούμε, με την αιγίδα μας, μια σημαντική διοργάνωση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO. Είναι ένα άθλημα που έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες στη χώρα, ένα άθλημα που αποκτά συνέχεια καινούργιους φίλους από μικρά παιδιά, ένα άθλημα ωραίο, άθλημα με πειθαρχία  και με πολύ γυμναστική. Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν να γίνει αυτή η διοργάνωση. Είναι σημαντικό για μας να φιλοξενούμε  αθλητικές διοργανώσεις υψηλού επιπέδου στην πόλη. Γνωρίζοντας όλη τη σημασία του αθλητισμού, συγχαρητήρια στους γονείς, που είναι εδώ και που στηρίζουν τα παιδιά τους στον αθλητισμό. Το ίδιο πρέπει να κάνουν όλοι. Εύχομαι στον Πειραιά να φιλοξενήσει και άλλες πολλές παρόμοιες διοργανώσεις».

Η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. κα Σταυρούλα Αντωνάκου σε δήλωση της τόνισε:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα TAEKWON-DO, που διοργανώνεται στον Πειραιά υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και του Ο.Π.Α.Ν. Είναι μια πάρα πολύ μεγάλη διοργάνωση. Πάνω από 170 σωματεία από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν σ’ αυτό το τριήμερο. Είναι απόλυτα επιτυχημένο και ευχόμαστε στο μέλλον να καταφέρουμε να φέρουμε κι άλλα Πανελλήνια Πρωταθλήματα κι άλλων αθλημάτων. Είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να είναι κοντά στον αθλητισμό. Σημασία έχει η συμμετοχή κι όχι τόσο η νίκη. Ένα μεγάλο μπράβο και στους γονείς γιατί ταξίδεψαν απ’ όλη την Ελλάδα για να είναι εδώ. Συγχαρητήρια βέβαια και στους διοργανωτές και στην Ομοσπονδία TAEKWON-DO, που κάνουν πάρα πολύ καλή δουλειά».


SHARE THIS

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ