6 Ιαν 2017

Ο Μαρινάκης μπροστά στη μεγάλη απόφαση

Οι πληροφορίες που διαρρέουν από τον Πειραιά έχουν κοινά στοιχεία, κάτι που σημαίνει ότι είναι στοχευμένες. Και προφανώς δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.



Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις πληροφορίες, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται μπροστά στη μεγάλη απόφαση της απεμπλοκής του από την τηλεόραση, στον απόηχο του άγονου διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, και άτυπου εμπάργκο που αντιμετωπίζει από τους υπόλοιπους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι, στελέχη της τηλεόρασης, δημοσιογράφοι και επιτελικό προσωπικό, που είχαν σπεύσει από τις αρχές του φθινοπώρου να δεσμευτούν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ακολουθούν πλέον άλλους δρόμους, με τη σύμφωνη γνώμη και συγκατάθεση του γνωστού εφοπλιστή.

Όπως έχουν διαμορφωθεί σήμερα τα δεδομένα, θεωρείται περίπου αδύνατο να μπορέσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης να εκπέμψει τηλεοπικό πρόγραμμα με αμιγώς δικό του κανάλι, εντός του 2017.

Φυσικά παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιχειρήσει την εξαγορά κάποιου από τα κανάλια που ήδη υπάρχουν, και αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, φαίνεται ωστόσο ότι και αυτό το σενάριο έχει υποχωρήσει το τελευταίο διάστημα.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ