10 Ιουν 2017

Ο «ανεπανάληπτος» Τόλης Βοσκόπουλος στο Κατράκειο Θέατρο

Μία μεγάλη φωνή, σε μία μοναδική συναυλία. Ο Τόλης Βοσκόπουλος επιστρέφει στον Πειραιά, τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.


Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού, ο καλλιτέχνης με τις ανεπανάληπτες επιτυχίες, επιστρέφει στον Πειραιά, στον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, για να δώσει μια μοναδική συναυλία, στο Κατράκειο Θέατρο, την Τρίτη 11 Ιουλίου.

Στο Κατράκειο Θέατρο ο Τόλης Βοσκόπουλος, θα φέρει για μια ακόμη φορά μαζί του, την προσωπική του ιστορία, γραμμένη με εκατοντάδες τραγούδια, για τον έρωτα, την αγάπη, τη ζωή. Γιατί εν τέλει αυτήν τραγουδάει, από καρδιάς.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, ένας από τους πιο δημοφιλείς και εμπορικούς, διαχρονικά, τραγουδιστές. Κυριαρχεί πενήντα και πλέον χρόνια στο μουσικό στερέωμα γι’ αυτό και η συναυλία του, στο Κατράκειο Θέατρο, αυτό το καλοκαίρι, είναι ένα μουσικό γεγονός! Οι αριθμοί της μουσικής του πορείας εκπλήσσουν. 75 προσωπικοί δίσκοι – από το 1967 – 10 συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένων των τραγουδιών του σε 23 ελληνικές ταινίες.Έξι ημέρες πριν τη συναυλία του, ο Τόλης Βοσκόπουλος θα βρεθεί στο Δημαρχείο της Νίκαιας για να παραλάβει ένα ακόμη βραβείο για τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό τραγούδι. Ο Δήμαρχος Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης, την Τετάρτη 5 Ιουλίου, θα βραβεύσει τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον ανεπανάληπτο καλλιτέχνη, σε ειδική τελετή στο Δημαρχείο Νίκαιας.

Το μεγάλο ραντεβού με τον Τόλη Βοσκόπουλο,τον Πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού είναι στο Κατράκειο Θέατρο, την Τρίτη 11 Ιουλίου, με μία μοναδική συναυλία με όλες τις μεγάλες του επιτυχίες.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια  του προγράμματος έχει ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ