9 Ιουν 2017

Προς συμφωνία ΓΣΛ και Φάρος Κερατσινίου

Ο Πανιώνιος και ο Φάρος προβιβάστηκαν στην Α1, αλλά στην θέση της ομάδας του Κερατσινίου είναι πολύ πιθανόν να δούμε τον ΓΣΛ.


Ο ΓΣΛ πρότεινε στον Φάρο να πάρει τη θέση του και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις, ενώ σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας rockngoal.com.gr το ντιλ έχει κλείσει.

Επίσης, στο δημοσίευμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του μεγαλομετόχου του ΓΣΛ, Κώστα Δασταυρίδη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως αν ο Γυμναστικός πάρει την άνοδο για την Α1, η πόλη της Λάρισας θα έχει εκπρόσωπο τόσο στην Stoiximan.gr Basket League, όσο και στην Superleague.


Το δημοσίευμα:

Από το... πουθενά, η Λάρισα απέκτησε ξανά, μετά από πολλά χρόνια, ομάδα στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ. Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαρισαίων, που την περασμένη χρονιά δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία της Α2, βρήκε το «παράθυρο» να πάρει τον προβιβασμό στην Basket League, στη θέση του Φάρου Κερατσινίου.

Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ιστορικής ομάδας του ΓΣΛ, Κώστας Δασταυρίδης, μίλησε αποκλειστικά στο rockngoal.com.gr, λίγες στιγμές μετά τη χαρμόσυνη είδηση, τονίζοντας τα εξής:

«Η Λάρισα αποκτά ξανά ομάδα στην Α1, έστω και μέσω αυτής της διαδικασίας. Ο κόπος πολλών ετών πολλών ανθρώπων που νοιάζονται και δουλεύουν για το λαρισινό μπάσκετ, δικαιώθηκε. Ο ΓΣΛ είναι στην πρώτη κατηγορία, στη θέση του Φάρου Κερατσινίου, με εμάς στη διοίκησή του. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ