4 Νοε 2017

Αντισπισιστές έκαναν επιθέσεις σε κρεοπωλεία και petshop στο Πέραμα και το Κερατσίνι

Το αντισπισιστικό κίνημα συνεχίζει τους βανδαλισμούς και τις επιθέσεις στην Αθήνα διαμαρτυρόμενο για τη «χυδαιότητα» πίσω από το εμπόριο «ζωντανών και δολοφονημένων ζώων»


 Μετά την πυρπόληση οχημάτων και την επίθεση σε κρεοπωλείο στα Εξάρχεια, στο στόχαστρο μπήκαν χθες το βράδυ επιχειρήσεις στο Κερατσίνι και το Πέραμα.
Οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα δείχνουν ζημιές σε κρεοπωλεία και pet shop.

 Η ανακοίνωση στο Indymedia αναφέρει: «Ξημερώματα Παρασκευής 03/11 βαψαμε με σπρέι κρεοπωλεία και pet shops στις περιοχές του Περάματος και του Κερατσινίου στα πλαίσια της διεθνούς εβδομάδας αντισπισιστικων δράσεων 30/10 - 05/11. Μπροστά στην κανονικοποιημενη χυδαιότητα που βρίσκεται πίσω από το εμπόριο ζωντανών και δολοφονημένων ζώων για κάθε χρήση, από την αναπαραγωγή γευστικών συνηθειών μέχρι την χρήση τους ως αξεσουάρ που αγοράζονται και πωλούνται, η πράξη μας δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας συμβολισμός αλλά και μια προειδοποίηση ότι πλέον οι μετέχοντες σε αυτή την καθιερωμένη καταπιεστική συνθήκη, δεν θα βρίσκονται έξω από το στόχαστρο μας. Στηρίζουμε και καλούμε στην πορεία του Σαββάτου, 04/11 στην Ομόνοια, στις 13:30. Αντισπισιστριες/Αντισπισιστες Αναρχικές/Αναρχικοί»Πηγή:lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου