16 Δεκ 2018

Τα 10 καλύτερα δώρα για τα βαφτιστήρια σας!

Είσαι νονός ή νονά? Συγχαρητήρια και πάντα άξιος!
Βρίσκεσαι στο κατάλληλο άρθρο για να διαλέξεις το πιο όμορφο και ξεχωριστό δώρο για το αγαπημένο σου βαφτιστήρι...Τα ψάξαμε όλα ένα προς ένα και σας προτείνουμε τα καλύτερα και για όλα τα βαλάντια... Δείτε τα αναλυτικά….





















 Τα κλαψουλίνια είναι τα πιο κλαψιάρικα μωράκια! Εάν τους βγάλεις την πιπίλα, αρχίζουν να κλαίνε με αληθινά δάκρυα και γκρινιάζουν!























Εδώ τα λόγια είναι περιττά η πασίγνωστη Έλσα θα μαγέψει τα βαφτιστήρια σας και αυτό είναι σίγουρο





















Silverlit Τηλεκατευθυνόμενο Robot Program-A-Bot I/R .Το ηλεκτρονικό ρομπότ Program-a-bot μπορεί να προγραμματιστεί από το χρήστη ώστε να ακολουθεί μια σειρά από εντολές. Μπορεί να περπατάει μπροστά και πίσω, και να στρίβει αριστερά και δεξιά. Καθώς κινείται, εμφανίζοντα φώτα στο πρόσωπό του και ακούγονται ήχοι. Επίσης έχει αισθητήρα που του επιτρέπει να αποφεύγει τα εμπόδια, να ακολουθεί τον ήχο από το παλαμάκια του χρήστη και επίσης μπορεί να επικοινωνεί με τα υπόλοιπα ρομπότ της κατηγορίας.









Το τρένο έχει ρυθμιστή ταχύτητας, κίνηση εμπρός και όπισθεν, φώτα, ήχους και βγάζει καπνό από το φουγάρο. Ο σιδηρόδρομος έχει διαστάσεις 226x226 εκατοστά. Το συνολικό μήκος της διαδρομής είναι 670 εκατοστά. Φοβερό!!!




















Αποτύπωσε την αρχιτεκτονική ταυτότητα και την αίγλη του Σίδνεϋ με αυτό το εξαιρετικό σετ που φέρνει κοντά το κλασικό Κτίριο της Όπερας του Σίδνεϋ, τη Γέφυρα του Σίδνεϋ, τον Πύργο του Σίδνεϋ και τον ουρανοξύστη Deutsche Bank Place. Κάθε μεμονωμένη δομή LEGO® παρέχει μια μοναδική και άκρως ικανοποιητική κατασκευαστική εμπειρία με αυθεντικά χρώματα και απεικόνιση υπό σωστή κλίμακα. Το λιμάνι του Σίδνεϋ αναπαρίσταται στη βάση με τα πλακάκια, προσδίδοντας έτσι μια έξτρα διάσταση και αίσθηση αυθεντικότητας σε αυτή τη λεπτομερή αναπαράσταση μίας από τις λαμπρότερες πόλεις του κόσμου.















Σιγά - Σιγά ο ήλιος ανατέλλει πάνω από τη Πυραμίδα του Φαραώ. Αιγυπτιακές μούμιες, σκελετοί και πολύτιμοι θησαυροί κρύβονται πίσω από τα αρχαία τείχη. Εξοπλισμένος με μια δάδα και το σπαθί του, ο τυμβωρύχος εισβάλλει στην πυραμίδα και προσεκτικά ώστε να μην πέσει σε κάποια παγίδα, ψάχνει όλους τους χώρους. Θα καταφέρει να βρει το θησαυρό; Σημείωση: Για πιο συναρπαστικό παιχνίδι το πίσω μέρος της πυραμίδας είναι ανοιχτό. Με την αφαίρεση και των πλευρικών τοίχων, οι επιλογές για παιχνίδι είναι ακόμη περισσότερες. Προσοχή όμως!!! Παραμονεύουν αιγυπτιακές μούμιες και σκελετοί!




















Μπες στο παιχνίδι της περιπέτειας και της φαντασίας με τους αγαπημένους σου Πιτζαμοήρωες!Σετ Περιπέτειας που περιέχει διάφορα αξεσουάρ, ξεχωριστά για τον κάθε Ήρωα με Πιτζάμες.

Σετ Περιπέτειας Κάτμποϊ: Περιέχει μάσκα, παγούρι νερού, ακουστικό με ήχο, περικάρπιο .

Σετ Περιπέτειας Γκέκο: Περιέχει μάσκα, μεγενθυντικό φακό, φακό με φως, περικάρπιο .

Σετ Περιπέτειας Ολέτ: Περιέχει μάσκα, κυάλια, πυξίδα, περικάρπιο.






















Βρεφικό χνουδωτό μονόκερος με πολλά ηχητικά και φωτεινά εφέ που θα βοηθήσουν το παιδί να ανακαλύψει τα πρώτα γράμματα και τους αριθμούς με εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο. Το κέρας του μονόκερου φωτίζεται.

















Ένα εκπαιδευτικό επιστημονικό μικροσκόπιο που είναι εύκολο στη χρήση. Το παιδί μπορεί να μελετήσει το μικρόκοσμο και να τον παρατηρήσει μεγεθυμένο έως και 600 φορές. Περιλαμβάνονται πάνω από 50 πειράματα και ειδικές ασκήσεις και τεστ. Έχει πλούσιο εξοπλισμό με όργανα που θα βοηθήσουν στην παρατήρηση του κόσμου που μας περιβάλλει όπως πλαστικά σλάιντ, ποτηράκια, σταγονόμετρα και μεγεθυντικός φακός.

















Το αδίστακτο παιχνίδι πλούτου και απληστίας που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας! Η μόνη αυθεντική έκδοση που θα σας συναρπάσει.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ