12 Δεκ 2018

Η νέα σειρά του Ant1, το Κερατσίνι και η Ιχθυόσκαλα του...

Ο επιχειρηματίας φεύγει, ο ιχθυοπώλης έρχεται...
Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Λεκάκη, Φαίδρα Δρούκα και Δημήτρης Μαυρόπουλος


Ο σκηνοθέτης Πιέρρος Ανδρακάκος μας αποκαλύπτει όλα όσα θα δούμε στη νέα σειρά «Μην ψαρώνεις», που έρχεται πιθανότατα από τα μέσα Ιανουαρίου στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.


Πρόκειται για κωμωδία και βασίζεται στην επιτυχημένη χιλιανή σειρά «Pituca Sin Lucas». «Είναι μια πολύ καλή σειρά» λέει στο «TV Έθνος» ο σκηνοθέτης της Πιέρρος Ανδρακάκος και προσθέτει: «Δεν υπήρχαν ιδιαίτερες δυσκολίες ως προς την προσαρμογή του ξένου φορμάτ στα ελληνικά δεδομένα, μια και με χώρες όπως αυτές της Λατινικής Αμερικής η ιδιοσυγκρασία μας είναι πολύ κοντά. Παρ’ όλα αυτά έγιναν οι αλλαγές που έπρεπε».


Τους βασικούς ρόλους θα έχουν ο Θοδωρής Αθερίδης, η Μαρία Λεκάκη, η Φαίδρα Δρούκα και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, ενώ τη διασκευή του σεναρίου έχει αναλάβει ο Αγγελος Χασάπογλου.

Το κάστινγκ δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη και οι υπεύθυνοι βρίσκονται σε αναζήτηση αρκετών νέων ηθοποιών. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα μέσα αυτού του μήνα και θα γίνουν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, μεταξύ των οποίων και στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.

Η υπόθεση
Σύμφωνα με τον κ. Ανδρακάκο, στο επίκεντρο της πλοκής βρίσκεται μια πλούσια αστή (την υποδύεται η Μαρία Λεκάκη) που δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή της και η οποία ζει αμέριμνη στα βόρεια προάστια με τον πλούσιο μεγαλοεπιχειρηματία άνδρα της (ρόλο που έχει ο Δημήτρης Μαυρόπουλος), ο οποίος όμως καταστρέφεται οικονομικώς και αναγκάζεται άρον άρον να φύγει με το ελικόπτερο από τη χώρα, αφήνοντας τη σύζυγό του εντελώς άφραγκη. Όπως αναφέρει ο κ. Ανδρακάκος, «γίνεται κατάσχεση στο σπίτι τους και όλα καταρρέουν.

Η ηρωίδα μας αναγκάζεται να μετακομίσει σε μια φτωχική γειτονιά με τις κόρες της, όπου έχει γείτονα έναν ιχθυοπώλη (που υποδύεται ο Θοδωρής Αθερίδης), με τον οποίο έρχεται σε σύγκρουση ύστερα από ένα τρακάρισμα. Μετακομίζει λοιπόν στο νέο της σπίτι και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της πλέον ζωή. Δεν έχει δουλέψει ποτέ, αλλά πλέον οι συνθήκες την αναγκάζουν να ψάξει να βρει δουλειά και οδηγείται σε μια χειραφέτηση ουσιαστικά αυτή η γυναίκα. Τα παιδιά της αναγκάζονται να εγκαταλείψουν το ακριβό ιδιωτικό σχολείο και να γραφτούν στο σχολείο της νέας λαϊκής γειτονιάς τους. Από τη σειρά φυσικά δεν λείπουν διάφοροι έρωτες και κόντρες».

Με βάση τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, η σειρά θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα και τα επεισόδια που θα μεταδοθούν θα διαρκέσουν μέχρι τον Ιούνιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πιέρρος Ανδρακάκος εκτός από τη νέα αυτή κωμική σειρά υπογράφει σκηνοθετικά και την ελληνική ταινία «Αιγαίο SOS» που παίζεται με ιδιαίτερη επιτυχία στους κινηματογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ