7 Απρ 2019

Δέκα λαμπάδες για τα βαφτιστήρια σας

Πάσχα είναι, όπως καταλαβαίνετε ο Νονός είναι υπεύθυνος για ένα πράγμα! Ποιο είναι αυτό? Μα φυσικά να αγοράσει την κατάλληλη λαμπάδα για το αγαπημένο του βαφτιστήρι!

Ξεχωρίσαμε δέκα από αυτές και σας τις παρουσιάζουμε!






Λαμπάδα Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι 



Baby Alive Μωρούλι Αρρωστούλι  που χρειάζεται τη φροντίδα σου για να γίνει καλά και να αρχίσει να χαμογελάει. Γέμισε το μπουκαλάκι της με νερό για να πιει… Ωχ, κλαίει και πρέπει να σκουπίσεις τα δάκρυά της. Περιλαμβάνεται στηθοσκόπιο και θερμόμετρο για να μπορέσεις να την φροντίσεις. Η μυτούλα της φωτίζεται για να σου δείξει ότι χρειάζεται το μαντηλάκι της. Φύσηξε τη μυτούλα της. Διαθέτει έναν διακόπτη στο πίσω μέρος της πλάτης της για να επιλέξεις αν θα πει Μανούλα ή Μπαμπάκα. Διαθέτει περισσότερα από 35 ηχητικά εφέ και φράσεις.Περιλαμβάνει: κούκλα, ενδυμασία, στηθοσκόπιο, θερμόμετρο, μαντηλάκι, επίδεσμο, μπουκαλάκι, βούρτσα και οδηγίες.

Αγόρασε την!


Λαμπάδα Barbie Παραμυθένιο Καστράκι-Βαλιτσάκι



Barbie Παραμυθένιο Καστράκι-Βαλιτσάκι .Ανοίξτε τη χρυσή πόρτα του Παλατιού της Barbie™ Dreamtopia και μπείτε σε έναν ονειρικό κόσμο!Εμπνευσμένο από τον πολύχρωμο κόσμο του Λιμανιού του Ουράνιου Τόξου, αυτό το παλάτι δημιουργεί πολλές παραμυθένιες ιστορίες. Τέσσερις περιοχές παιχνιδιού και 15 κομμάτια, που περιλαμβάνουν και ένα σκυλάκι, συνθέτουν ένα παραμυθένιο σπίτι. Ανοίξτε το παλάτι της Dreamtopia για να αποκαλύψετε τη μαγεία στο εσωτερικό: μία συρταριέρα γίνεται τουαλέτα ομορφιάς, ένα καθισματάκι για το σκυλάκι κατεβαίνει από τον τοίχο κι έχει έναν καθρέφτη, ένας πριγκιπικός θρόνος μεταμορφώνεται σε κρεβάτι με μαλακή πολύχρωμη κουβέρτα για την Barbie® και το ζωάκι της (η κούκλα πωλείται ξεχωριστά) και ένα ασανσέρ-σύννεφο ανεβάζει το σκυλάκι στην οροφή. Στην οροφή υπάρχει ένας χώρος παιχνιδιού με τσουλήθρα για το σκυλάκι, τη Honey™.

Αγόρασε την!


Λαμπάδα Cars 3 Νταλίκα Jackson Storm Που Ανοίγει 


Cars 3 Νταλίκα Jackson Storm Που Ανοίγει (FCW00).Η Νταλίκα Τζάκσον Στορμ που ανοίγει, διαθέτει πολλαπλές περιοχές παιχνιδιού για ατελειωτη διασκεδαση! Επίσης, η καροτσα της αποσπάται για ακόμα πιο έντονες συγκινήσεις!

Αγόρασε την!



Λαμπάδα Shimmer & Shine Τζίνι Μαγική Μεταμφίεση



Shimmer & Shine Τζίνι Μαγική Μεταμφίεση-2 Σχέδια (FVM95).Η Σίμερ και η Σάιν πετούν μαγικά σε μέρη φανταστικά! Όταν τα κοριτσάκια περιστρέφουν την κορδέλα στα μαλλιά των τζίνι, οι φούστες μαγικά μεταμορφώνονται! Σε κάθε μεταμφίεση ακούγονται ήχοι και μελωδίες και ο πολύτιμος λίθος στα μαλλιά τους φωτίζεται! Περιλαμβάνεται και χτένα για ακόμα περισσότερα μαγικά χτενίσματα.

Αγόρασε την!


Λαμπάδα Barbie Σετ Farm Vet




Barbie Σετ Farm Vet .Διασκεδάστε με το σετ παιχνιδιού κτηνίατρο Barbie! Η Barbie κούκλα απασχολείται με τη φροντίδα των επτά ζώων που ζουν σε αυτόν τον αχυρώνα. Σχεδιασμένο με αυθεντικά στοιχεία, η δομή του αχυρώνα διαθέτει μια πόρτα που ανοιγοκλείνει, ράφια για τα αξεσουάρ & ένα σημείο για να εξετάσει τα ζώα. Η Barbie κτηνίατρος είναι έτοιμη να δει τους ασθενείς της με μία χαριτωμένη στολή, παντελόνι, μπλούζα με κουκούλα, γιλέκο και ψηλές μπότες καφέ. Τα εργαλεία της περιλαμβάνουν ένα στηθοσκόπιο, ένα μπιμπερό και ένα μπουκάλι φάρμακο. Οι φιλόζωοι θα λατρέψετε αυτό το σετ που προσφέρει πολλές δυνατότητες για τη φροντίδα των ζώων και την εξερεύνηση καριέρας.

Αγόρασε την!


Λαμπάδα Cars 3 Πίστα Προπόνησης Του Doc 



Cars 3 Πίστα Προπόνησης Του Doc .Μία πίστα εμπνευσμένη από τη διάσημη διαδρομή του Τόμασβιλ από την ταινία της Disney Pixar Cars 3. Μία διαδρομή που πήρε το όνομά της από το πρώην αγωνιστικό που αποσύρθηκε από τη δράση και έγινε γιατρός . Με προωθητή με μοχλό, πεντάλ που ανεβάζει τον τοίχο της πίστας για να εμφανιστεί μία δεύτερη λωρίδα, κινούμενη εξέδρα για έξτρα οχήματα και πολλές αυθεντικές λεπτομέρειες όπως σημαιάκια που σηκώνονται και πινακίδες. Το μεγάλο αυτό σετ περιλαμβάνει το όχημα Δρ. Χάτσον για να ξεκινήσει αμέσως η δράση.

Αγόρασε την!

Λαμπάδα Cup Cake Surprise Αυγό



Λαμπάδα Cup Cake Surprise Αυγό.Περιλαμβάνει: Αρωματικό κερί τριαντάφυλλο, 3 χρωμοσελίδες, 2 Cup Cake Princess Surprise τυχαίας επιλογής και 2 Mini Cup Cake Princess Surprise τυχαίας επιλογής.

Αγόρασε την!

Λαμπάδα Frozen Πατίνι


Λαμπάδα Frozen Πατίνι .Οι βόλτες με τους ήρωες Frozen θα είναι πιο τέλειες από ποτέ!

Λαμπάδα Messi Training System



Λαμπάδα Messi Training System .Είσαι έτοιμος να γίνεις σαν τον Messi και να μάθεις τις τεχνικές και τα κόλπα του;Κάνε προπόνηση με τη μπάλα και βρες ό,τι χρειάζεσαι στο σετ Λαμπάδα Messi Training System για να γίνεις ο καλύτερος.

Αγόρασε την!

Λαμπάδα Barbie Κινητό Ιατρείο-Ασθενοφόρο 


Barbie Κινητό Ιατρείο-Ασθενοφόρο .H Barbie® έρχεται να βοηθήσει με το κινητό ιατρείο - ασθενοφόρο της.Απλά πίεσε το κουμπί για να ακουστεί η σειρήνα! Σήκωσε τον μοχλό στο πίσω μέρος του πολύχρωμου οχήματος για να το μεταμορφώσεις αμέσως σε ένα κινητό ιατρείο. Η Barbie® μπορεί να καλωσορίσει τους ασθενείς της στο σταντ της υποδοχής που ανασηκώνεται στο κέντρο του ιατρείου. Στα αριστερά, μπορείτε να τραβήξετε προς τα κάτω έναν κίτρινο καναπέ για να αποκαλύψετε έναν χώρο αναμονής με ένα ενυδρείο. Τραβήξτε προς τα κάτω το ενυδρείο για να αποκαλύψετε ένα μαγαζί δώρων, όπου μπορείτε να αγοράσετε δώρα όπως ένα αρκουδάκι ή ένα μπαλόνι σε σχήμα καρδιάς!

Αγόρασε την!












Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ