31 Μαΐ 2011

O Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά καλωσορίζει τους νέους δικηγόρους

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά σήμερα 31 Μαίου στις 2.00 μμ σε μια σεμνή τελετή καλωσόρισε τους νέους δικηγόρους, που πέρασαν επιτυχώς τις εξετάσεις του ΔΣΠ και έλαβαν την άδεια ασκήσεως του δικηγορικού επαγγέλματος. Βραβεύτηκαν οι 4 πρώτοι κατά σειρά επιτυχίας και τους δόθηκαν βιβλία και ένα συμβολικό χρηματικό ποσό: Στέλλα Ταφλαμπά (1η), Δωροβίτσας Θεόδωρος (2ος), Μπόρας Φώτιος (3ος) και Παναγιώτα Κουτουλάκου (4η).

Επίσης τιμήθηκαν για την προσφορά τους δικηγόροι, που πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν. Ανάμεσά τους και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Κώστας Χρονόπουλος.
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά ως ένας από τους πιο ζεστούς και ανθρώπινους συλλόγους (λόγω και του μικρότερου μεγέθους του από τον αντίστοιχο Σύλλογο της Αθήνας) ακόμα και με αυτές τις κινήσεις, πρέπει να συνεχίσει να δίνει το παρών και να τιμά τα μέλη του. Ειδικότερα πρέπει να είναι κοντά στα νέα παιδιά, νέους και ασκούμενους δικηγόρους, που βγαίνουν στο επάγγελμα και αντιμετωπίζουν πολλές δυσκολίες.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ