27 Σεπ 2011

το Δ.Σ. Κερατσινίου – Δραπετσώνας αντιτίθεται στην εργασιακή εφεδρεία και στις απολύσεις των εργαζομένων



Ψήφισμα κατέθεσε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας σύμφωνα με το οποίο αντιτίθεται στην εργασιακή εφεδρεία και στις απολύσεις των εργαζομένων στους Δήμους και στις Δημοτικές επιχειρήσεις, δηλώνοντας ότι:



1. Απορρίπτει κάθε σκέψη, πρόταση ή προτροπή κυβερνητικών παραγόντων περί πλεονάζοντος προσωπικού στο Δήμο μας, όταν υπάρχουν, πάγιες και διαρκείς ανάγκες προσωπικού , σε όλες τις υπηρεσίες του.

2. Απορρίπτει κάθε ζήτημα κατάργησης Οργανικών Θέσεων και δηλώνει ότι με τον Ο.Ε.Υ. που έχει ήδη καταθέσει προς διαβούλευση περιφρουρεί τις θέσεις εργασίας όλου του Προσωπικού του Δήμου μας.
3. Απορρίπτει κάθε μορφή διαχωρισμού των εργαζομένων Δημοσίου ή Ιδ. Δικαίου Αορίστου Χρόνου δηλώνοντας παράλληλα ότι ανεξαρτήτως της σχέσης εργασίας που κατέχουν οι εργαζόμενοι αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του Δήμου και των Υπηρεσιών του.
4. Απορρίπτεται το επαίσχυντο μέτρο της δήθεν εργασιακής εφεδρείας και αντιτίθενται σε κάθε μορφή της που αποτελεί τον προθάλαμο της ανεργίας και μαζικών απολύσεων στον Δήμο μας και γενικότερα στο Δημόσιο
5. Δηλώνει ότι θα σταθεί αλληλέγγυο με κάθε πρόσφορο μέσο σε κάθε διατήρηση θέσης εργασίας εργαζομένων ορισμένου χρόνου, Κοινωνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Τέλος κατανοώντας την οργή και την αγανάκτηση των εργαζομένων του Δήμου μας, καλεί τους εργαζομένους του Δήμου να δώσουν συντεταγμένα μαζί του, την μάχη για το αύριο το δικό τους και του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ