30 Σεπ 2011

Μια βραδιά με τους «ΧΑΪΝΙΔΕΣ» στο Καστράκι Δραπετσώνας

Μία ακόμα εξαιρετική μουσική εκδήλωση διοργάνωσε η Αντιπεριφέρεια Πειραιά στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλει για να στηρίξει τους Δήμους της ευρύτερης περιφέρειας.

Τυχεροί αυτοί τη φορά οι κάτοικοι του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας αφού η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Καστράκι της Δραπετσώναςα και συγκέντρωσε πολλούς κατοίκους της περιοχής.
Είμαστε ευτυχείς που βρεθήκαμε στις 28 Σεπτεμβρίου ανάμεσα στους παρευρισκομένους που άκουσαν Κρητική Μουσική και όμορφα λαϊκά, έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια από το γνωστό συγκρότημα «Χαΐνηδες», δωρεάν προσφορά της Αντιπεριφέρειας Πειραιά.
Παρόλη την άσχημη κατάσταση της μέρας λόγω γενικής απεργίας των μέσων μαζικής μεταφοράς και της σχετικής νυχτερινής ψύχρας, προσήλθε πολύς κόσμος, παρέμεινε μέχρι το τέλος της εκδήλωσης και χειροκρότησε θερμά τους τραγουδιστές και όλους τους συντελεστές της βραδιάς.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στέφανος Χρήστου, που τόνισε ότι κάθε μέρα θα γίνεται και κάτι περισσότερο για το καλό των δημοτών όλης της Αντιπεριφέρειας Πειραιά.
Ανάμεσα στου παρευρισκομένους διακρίναμε, εκτός των άλλων και, την Κοινοτική Σύμβουλο κ. Αικατερίνη Δουρέκα, την Υπεύθυνη Εθιμοτυπίας της Αντιπεριφέρειας Πειραιά κ. Χαρά Νικολακάκη, την Αρχιτέκτονα κ. Μαρίνα Κριτσωτάκη, τον Πρόεδρο των Κρητών Περάματος κ. Κουτσάκη, τον κ. Νίκο Πολίτη των Ολυμπιτών Καρπάθου, τον κ. Γιάννη Αλεξίου.
Αναρτήθηκε από fonipeiraioton.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ