26 Οκτ 2011

Ολοκληρώθηκε το 3ο Φεστιβάλ Γάλακτος και Τυριού στον Πειραιά

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Νέο Φάληρο έγιναν στις 21 Οκτωβρίου τα εγκαίνια το 3ου φεστιβάλ Γάλακτος & Τυριού, που διοργανώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού και τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε και η 3η Έκθεση Γάλακτος και Τυριού.
Νόστιμα και καλά προϊόντα από όλη την Ελλάδα σε μια έκθεση που έχει γίνει θεσμός για την ποιότητά της και το μεγάλο πλήθος των επιχειρήσεων που συμμετέχουν κάθε φορά.
Το φεστιβάλ αυτό και την έκθεση επισκέφτηκε τόσο εξειδικευμένο εμπορικό κοινό αποτελούμενο από εκπροσώπους εμπορικών αλυσίδων, εξαγωγικών εταιριών και διεθνών δικτύων διανομών του εξωτερικού, όσο και πάνω από 15.000 καταναλωτές και φίλοι του ελληνικού τυριού.
Το συνέδριο και η έκθεση που πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα στους χώρους του φεστιβάλ είχαν ως στόχο την ανάπτυξη του σχεδιασμού δράσεων, τη σύναψη συνεργασιών και την ενίσχυση της εταιρικότητας καθώς και στην ενίσχυση της δικτύωσης και της προβολής του τομέα της κτηνοτροφίας και της παραγωγής γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων.
Ανάμεσα στους εκλεκτούς παρευρισκομένους διακρίναμε εκτός των κ.κ Γιάννη Αξαρλή, Περιφερειακού Συμβούλου και Μιχάλη Διαμαντή, Διευθυντή Γραφείου του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Στέφανου Χρήστου, που συντόνιζαν τη συζήτηση του Συνεδρίου, και, η Υπεύθυνη Εθιμοτυπίας της Αντιπεριφέρειας Πειραιά κ. Χαρά Νικολακάκη, ο Πολιτευτής κ. Κώστας Ξυλούρης, ο πρώην Γενικός της ΔΗΡΑΠ κ. Δημήτρης Κρητικός, ο Επιχειρηματίας κ. Θανάσης Γαλάτης, η Χοροδιδάσκαλος και Πρόεδρος της «Πολύμορφης Έκφρασης Πολιτισμού» κ. Ξανθένια Μαντά, που είχε και περίπτερο στην έκθεση.
http://fonipeiraioton.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ