26 Οκτ 2011

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΟΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου στην Πλ. Κοραή, η Επίδειξη Μόδας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς με την πολύτιμη συνεργασία της «ATELIER DE BEAUTE» του Εκπαιδευτικού Ομίλου DATA TYPE και την ευγενική στήριξη του Δήμου Πειραιά.
 
Ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Πειραιά, Αντιδήμαρχος κ. Α. Κάρλες, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Γ. Ζησιμάτος και η Πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Ομίλου DATA TYPE κ. Ε. Μπαρμπαγιάννη καλωσόρισαν τους παρευρισκόμενους, χαιρέτισαν την εντυπωσιακή από κάθε άποψη εκδήλωση και ευχήθηκαν την συνέχιση του επιτυχημένου εγχειρήματος, ώστε να γίνει θεσμός και σημείο αναφοράς για την έναρξη κάθε νέας κολεξιόν.
 
Την ξεχωριστή αυτή εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν επώνυμα καταστήματα του Πειραιά που παρουσίασαν τις δημιουργίες τους και τις τάσεις της μόδας της νέας χειμερινής σεζόν, τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Πειραιά κ. Π. Μελάς, οι Αντιδήμαρχοι Πειραιά κυρίες Κ. Λαουλάκου και Ε. Σαρρή – Γώγου, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της ΔΗΡΑΠ κ. Κ. Μανωλάκος, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κ. Β. Κορκίδης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών & Νήσων Αιγαίου, κ. Δ. Αρμενάκης, πολλοί πειραιώτες επιχειρηματίες και βέβαια πολλοί φίλοι καταναλωτές, οι οποίοι συμμετείχαν και στην κλήρωση μεγάλων δώρων που ευγενικά πρόσφεραν, η εταιρεία «ATELIER DE BEAUTE», το κοσμηματοπωλείο «Βουράκης Ιωσήφ» και το ταξιδιωτικό γραφείο «Mayer Tours».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ