31 Ιαν 2012

Πάνω από 3.000 θεατές στο Παιδικό Φεστιβάλ ταινιών το Σαββατοκύριακο στον Κορυδαλλό

Κατά εκατοντάδες συνέρρεαν οι μικροί θεατές στο δημοτικό κινηματογράφο Σινέ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Κορυδαλλού το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα και στις 12 προβολές του παιδικού φεστιβάλ.
Από τις 11 το πρωί έως και τις 6.30 το απόγευμα παιδιά κάθε ηλικίας από όλες τις γωνιές του Πειραιά, προσέρχονταν με τους γονείς τους για να διασκεδάσουν με τις παιδικές ταινίες του φεστιβάλ.
«Είναι εντυπωσιακή η ανταπόκριση του κόσμου στο παιδικό φεστιβάλ. Με το οικονομικό εισιτήριο του 1 € δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά να διασκεδάσουν. Ο δημοτικός κινηματογράφος θα συνεχίσει να παίρνει τέτοιες πρωτοβουλίες» δήλωσε ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.
«Φαίνεται ότι σήμερα στην εποχή της κρίσης, ο κινηματογράφος αποκτά ξανά τη χαμένη του λαϊκότητα. Γυρίζουμε πίσω στην εποχή του ’60, όπου το σινεμά αποτελούσε την κατεξοχήν λαϊκή διασκέδαση» δήλωσε ο Αχιλλέας Σίμος από την Κινηματογραφική Λέσχη Κορυδαλλού. «Τέτοιες πιένες ο κινηματογράφος είχε να δει από το 1965, τότε που οι ουρές στο ταμείο γύριζαν το τετράγωνο» δήλωσε ο διαχειριστής του κινηματογράφου Γιώργος Καζιάνης.
«Ήρθα με τα δύο μου παιδιά να δούμε το Happy feet. Ξόδεψα οκτώ ευρώ. Τρία ευρώ για εισιτήρια και πέντε ευρώ στο μπαρ. Ήταν καταπληκτικά.



Για την οικογένεια μας, που απέλυσαν πρόσφατα τη γυναίκα μου, το παιδικό φεστιβάλ είναι μια λύση για να διασκεδάσουν τα παιδιά. Μακάρι να συνεχιστεί» μας είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος θεατής του κινηματογράφου. Tο παιδικό φεστιβάλ έχει γενική είσοδο 1 €. Δωρεάν είσοδο έχουν απεργοί της Χαλυβουργίας και του ALTER καθώς και οι άνεργοι που κατοικούν στο Δήμο Κορυδαλλού.
Θα συνεχιστεί στο δημοτικό κινηματογράφο Κορυδαλλού Σινέ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (Ζάππα 4, Πλ. Ελευθερίας, τηλ. 2104960955) για τρία ακόμα Σαββατοκύριακα έως και τις 19 Φεβρουαρίου από τις 11 το πρωί έως και τις 6.30 το απόγευμα (Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, ώρα έναρξης 14.30).
Το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών στο http://cine-paradisos.blogspot.com.

ΥΓ. Να θυμίσουμε ότι η πλατεία μπροστά στον κινηματογράφο θα ονομαστεί μετά από πρόταση της Κινηματογραφικής Λέσχης Κορυδαλλού, χώρος πολιτισμού Θεόδωρου Αγγελόπουλου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ