30 Απρ 2012

Αναγνώστης αφυπνίζει τον ψηφοφόρο Έλληνα

Περασαν σχεδον 2 χρονια απο εκεινο το πρωινό στο Καστελόριζο, 2 χρονια απο τοτε που είδαμε την μεγαλυτερη στα ελληνικα χρονικα πολιτική απατη χωρις ίχνος ατιμωρησιας.
Μιας πολιτικης απατης που ειχε ως μοναδικο σκοπο το ξεπουλημα της χωρας μας, τη διαλυση της και την εξαθλιωση του ελληνικου λαου. Γιατι ολα αυτά; Γιατι ποτε σαν λαος δεν μπορουσαμε να κατανοησουμε οτι οι μεγαλυτεροι εχθροι της χωρας μας ηταν αυτοι που μας κυβερνουσανε..δεν θα αναλυσω για την συμμετοχη τους σε μασονικές στοες, λεσχη builderberg και οτιδηποτε αλλο παρανοϊκό και συναμα επικίνδυνο για την παγκοσμια ανθρωποτητα που εδω και δεκαετιες εχει ως σχεδιο την παγκοσμια ταξη…Κουνια που τους κουναγε.

Μπήκαμε στο δντ υπογείως και σκοπιμα..μπήκαμε στη διαδικασια χωρις την απαιτουμενη πλειοψηφία της βουλης, και μαλιστα χωρις τη συμφωνη γνωμη του ελληνικου λαου για ενα θεμα μείζονος εθνικης σημασιας.. Δωσαμε ψευδη στοιχεια στην ε.ενωση για την ενταξη μας στο ευρώ, σκανδαλα χρηματιστηριου, siemens, υποβρυχια που γερνουν, μιζες. Νομος ασυλιας βουλευτων..εκοψαν μισθους, επεβαλαν φορους, χαρατσια, φορος ιδιοκατοικησης, φορολογουν ανεργους, συνεχη μετρα χωρις τελειωμο, ανεργια, φτωχεια, εξαθλιωση, αυτοκτονιες, κλεισιμο μικρομεσαιων επιχειρησεων, ακριβεια στα τροφιμα.. στα καυσιμα..ανεξελεγκτο κοστος ηλεκτρικου ρευματος..Τρομοκρατια οτι θα μας βγαλουν απο την ευρωπαικη ενωση..και δεν θα χουμε μια…(βεβαια.. πως θα δινουμε μετα στους τοκογλυφους;)..Παραδοση ορυκτου πλουτου, εθνικης κυριαρχιας, δημοσιας γης.. αμφισβήτηση συνορων, διακανονισμο για ενα χρεος που με μαθηματικη ακριβεια δεν θα ξεχρεωθει ποτε..πληρης ανυπαρξια μεταναστευτικης πολιτικης, ακριβεια φαρμακων, νοσοκομεια που υπολειτουργουν, μια παιδεια που ψυχορραγει με αποκορυφωμα το κλεισιμο των σχολειων και την μη παραδοση σχολικων βιβλιων..

Και μετα απο ολα αυτα..εμφανιζεται ο κυριος Βενιζελος να μιλαει κατα του φασισμου και να εμφανιζεται σε διαφημιστικο ως «εργατης» του λαου και της χωρας..ακολουθωντας βεβαιως τις σκηνοθετικες οδηγιες για να μπει στο πετσι του ρολου…να κοιταζει με οραμα την ακροπολη… με την ελπιδα στο προσωπο του οτι «θα τα καταφερουμε»..και να μιλαει προς την καμερα με στυλ «ανθρωπινο»..οτι παλευει για το καλο ολων μας..Μην προσπαθεις αλλο μεγαλε…δεν το χεις…

Ο κυριος Σαμαρας; Ανετα θαμπορουσε να ακολουθησει καριερα σε κωμικη σειρα…ειναι για γελια..και μονο που τον ακους να λεει απο τη μια οτι θα αλλαξει τους ορους του μνημονιου..(μας δουλευεις ρε καραμητρο;) και απο την αλλη οτι θα πρεπει να παρει μετρα για τους μεταναστες, μαλλον νομιζει οτι ξεχναμε ποιος ανοιξε τα συνορα το 1990..Αντωνακη νομιζω οτι το χρονοντουλαπο της ιστοριας σε περιμενει πρωτο…

Και σε μια εβδομαδα ερχεται η σειρα του ελληνικου λαου..αυτος που θα μιλησει τελευταιος..γιατι τελευταιος θα ειναι..απο εκει και μετα..η θα χουμε τελειωσει η θα εχουμε ξεκινησει την καθαρση…Ναι..καθαρση…διοτι αναπτυξη εδω που ειμαστε δεν μπορει να γινει προς το παρον..Ας ξεκινησουμε να καθαρισουμε τον τοπο απο δαυτους για να γλυτωσουμε..οτι και να σας εχουν ταξει..ειναι τριχες μπροστα σε αυτα που ερχονται..Ακομα και εσεις που ειστε βολεμενοι δεν θα ειστε για πολυ ακομα..Σκοπος τους ειναι η διαλυση του ελληνικου λαου και της χωρας…Ψηφιστε εξυπνα…οχι δεκανικια μεγαλων κομματων…Ζουμε στην ομορφοτερη χωρα του κοσμου..εχουμε την καλυτερη ποιοτητα ζωης..πολιτισμο, ιστορια, ηλιο, θαλασσα..ολα αυτα τους ειναι κοκκινο πανι…Ξυπνηστε!!! Δεν μας κυνηγαει η Μερκελ και ο Σοιμπλε…οι δικοι μας μας κυνηγανε.. Καποτε η Ελλαδα εδωσε τα φωτα στον παγκοσμιο πολιτισμο…το σχεδιο τους ξεκιναει απο την Ελλαδα για να επεκταθει παγκοσμια.. Ας κανουμε την Ελλαδα πρωτη που θα ματαιωσει τα σχεδια τους….εχουμε την ευκαιρια και τη δυναμη…για την Ελλαδα μας..για τα παιδια μας..για τα εγγονια μας..για μας!!


Αναγνώστης






http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ