30 Απρ 2012

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ»


Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος εγκαινίασε την έκθεση με τίτλο «Παράδοσης εκφάνσεις», στο πλήρως ανακαινισμένο Νεοκλασικό κτίριο της Κανθάρου (Ηρώων Πολυτεχνείου 91 και Κανθάρου).



Στην έκθεση, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δουν 40 παραδοσιακές φορεσιές από όλη την Ελλάδα, να παρακολουθήσουν σεμινάρια, πλούσια δρώμενα και ομιλίες για την παράδοση, τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας.

Η έκθεση που θα διαρκέσει μέχρι την 4η Μαΐου, με ελεύθερη είσοδο,
πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Πολύμορφη Έκφραση Πολιτισμού και Παράδοσης «Λίνα Λαβούτα Μαντά» και πλήθος σωματείων που εδρεύουν στον Πειραιά.



Στο τέλος της εκδήλωσης, η κα Μαντά απένειμε τιμητικό μετάλλιο στο Δήμαρχο κ. Μιχαλολιάκο, στον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ κ. Σιγάλα και στον εκπρόσωπο της Εκκλησίας.
Να σημειωθεί ότι η Φιλαρμονική του Δήμου Πειραιά άνοιξε τα εγκαίνια της έκθεσης, με γνωστές συνθέσεις.

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Π. Κουβάτσος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αν. Κάρλες, Γ. Δαβάκης, Ε. Σαρρή, Κ. Λαουλάκου, Μ. Φύκια, Ε. Κωνσταντούζος, οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πολιτισμού κ. Ν. Αμοργιανός και Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων κ. Π. Ζερβουλάκος, η Πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ κα Π. Καλαγιά, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Ν. Γρυπαίος, Γ. Δανιήλ, Γ. Ρέππας, Χ. Ντουμπέκης, Ε. Κούβαρη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Στ. Διαμαντίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ