30 Ιουν 2012

Στον Κορυδαλλό η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων στο Χάντμπολ


Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχτηκε ο κόσμος του Χάντμπολ την πρόκριση της ομάδας Κορασίδων του ΑΟΔ Κορυδαλλού στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κορασίδων.
Πρόκριση που έχει ως αποτέλεσμα η σημαντική αυτή διοργάνωση να πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην πόλη μας συμβάλλοντας έτσι στην αύξηση της δημοτικότητας του αθλήματος.
Ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης εξέφρασε τα συγχαρητήρια του στις αθλήτριες, τους προπονητές και το Δ.Σ. του Συλλόγου, δηλώνοντας για το αποτέλεσμα που με πείσμα και σκληρή δουλειά κατέκτησαν τα κορίτσια: «Με συγκίνηση και χαρά πληροφορήθηκα την επιτυχία της ομάδας των Κορασίδων μας η οποία προκρίθηκε στις τέσσερεις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Η ομάδα του Δήμου μας, με την οποία συνδέομαι και προσωπικά και της οποίας οι στόχοι αποτελούν και δικά μου οράματα, αποτελεί ένα ακόμη Σύλλογο – στολίδι για την πόλη. Ο Κορυδαλλός πρωτοπορεί νικηφόρα για άλλη μια φορά, τόσο στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, όσο και στην καθημερινότητα. Συνεχίζουμε, αγωνιζόμαστε και κερδίζουμε ΜΑΖΙ για την πόλη που αγαπάμε».


Το πρόγραμμα των αγωνιστικών έχει ως εξής:
1η Αγωνιστική Σάββατο 30/6/2012 ώρα 10.00 και 11.30
2η Αγωνιστική Σάββατο 30/6/2012 ώρα 18.00 και 19.30
3η Αγωνιστική Κυριακή 1/7/2012 ώρα 11.00 και 12.30

Θα είμαστε εκεί να χειροκροτήσουμε όλες τις ομάδες και να εμψυχώσουμε τα κορίτσια μας.
Να σημειώσουμε ότι ο Αθανάσιος Μανδάς, μέλος του Δ.Σ του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού του Δήμου μας, είναι και μέλος της επιτροπής των αγώνων μαζί με τους: Αντωνίου Γιώργο και Κότσιρα Κώστα και είναι υπεύθυνοι από την Ομοσπονδία του αθλήματος για όλα τα ζητήματα που θα προκύψουν κατά την διάρκεια των αγώνων της τελικής φάσης Κορασίδων.
Η Ομοσπονδία του Χάντμπολ, στην σελίδα της στο διαδίκτυο, σε δημοσίευμα με πρωταγωνίστρια την πόλη μας, μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Το βάπτισμα του πυρός» ο Κορυδαλλός!
Στο κλειστό γυμναστήριο του Κορυδαλλού θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση των Κορασίδων. Είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη πόλη της Αττικής αναλαμβάνει μία τελική φάση στο χάντμπολ και αυτό αποτελεί σημαντική επιτυχία για την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.
ΑΟΔ Κορυδαλλού, ΑΟ Προσοτσάνης, Μέγας Αλέξανδρος και Φέρωνας Βέροιας κέρδισαν το δικαίωμα της παρουσίας τους μετά από τα προκριματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ