29 Οκτ 2012

Πορεία στον Πειραιά μετά από την παρέλαση

Πορεία με αντιφασιστικό περιεχόμενο αλλά και συνθήματα κατά των μνημονίων και για τις ελλείψεις στην Παιδεία έγινε από μαθητές,
εκπαιδευτικούς και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον Πειραιά μετά το τέλος της επίσημης παρέλασης ενώ ο δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος σε δηλώσεις του επιχείρησε για μια ακόμα φορά να κάνει περίεργες ταυτίσεις του νεοναζισμού με την Αριστερά!!

«Λέμε όχι λοιπόν σε όλους εκείνους του νεοναζιστές, που είτε με αριστερό είτε με δεξιό δήθεν «ένδυμα», προσβάλλουν την ίδια τη Δημοκρατία», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μιχαλολιάκος σε ένα μεγάλο ατόπημα επιχειρώντας να ταυτίσει την Αριστερά με το νεοναζισμό….

Επίσης, μέσα στην πλατεία Κοραή έγινε συγκέντρωση μελών  και φίλων του ΠΑΜΕ, οι οποίοι επίσης με συνθήματα έκαναν αισθητή την παρουσία τους, δίνοντας το δικό τους στίγμα στον εορτασμό.

Στο επίσημο μέρος του εορτασμού η παρέλαση, την οποία παρακολούθησε πολύς κόσμος, έγινε με εκπρόσωπο της κυβέρνησης τον υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστή Μουσουρούλη.

Στην εξέδρα των επισήμων παρέστησαν επίσης ο μητροπολίτης Πειραιά, Σεραφείμ, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παναγιώτης Μελάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά κ. Στέφανος Χρήστου, ο Δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Υποναύαρχος κ. Αλέξανδρος Θεοδοσίου.   

Μετά το τέλος της παρέλασης και ενώ στην πλατεία Κοραή βρισκόταν σε εξέλιξη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ μαθητές, εκπαιδευτικοί, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσά τους και ο βουλευτής Θοδωρής Δρίτσας μαζί με μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας.


pireas2day.gr/

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ