31 Δεκ 2012

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά, οι οποίες έγιναν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου και της Αντιδημάρχου Μέριμνας Υπερηλίκων και Βρεφονηπιακών Σταθμών κ. Ευαγγελίας Σαρρή.


 Στις ασφυκτικά γεμάτες αίθουσες των ΚΑΠΗ, σε μια ζεστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, τα μέλη των Κέντρων Αγάπης και Αλληλεγγύης, διαγωνίστηκαν για το καλύτερο φαγητό, γλυκό και την καλύτερη χριστουγεννιάτικη κάρτα.
Σε αυτή τη γεμάτη ζωντάνια και κέφι ατμόσφαιρα, έσμιξαν δύο διαφορετικές γενιές, αφού τα «μεγάλα παιδιά του Πειραιά», υποδέχθηκαν, με μεγάλη χαρά, τα παιδιά των Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου, τα οποία τους τραγούδησαν τα κάλαντα.
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Β. Μιχαλολιάκος, μιλώντας μεταξύ άλλων, τόνισε:
«Τα «μεγάλα παιδιά» του Πειραιά θέλουμε να παραμείνετε πρωταγωνιστές στη ζωή.
Η πόλη μας, ο Πειραιάς, πρωταγωνιστεί στην ανθρωπιά.
Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήσαμε με τη φροντίδα της Αντιδημάρχου κας Ευαγγελίας Σαρρή, σε όλα τα ΚΑΠΗ, ψυχαγώγησαν τα μεγάλα μας παιδιά. Η συμμετοχή σας και η ζωντάνια σας, αποτελούν δύναμη για εμάς, στον αγώνα που δίνουμε, για να δημιουργήσουμε και πάλι τον Πειραιά της αρχοντιάς και της λάμψης.
Μια ζεστή αγκαλιά σε όλους εσάς, στη γενιά της μεγάλης προσφοράς, στη γενιά των θυσιών και των στερήσεων.
Χρόνια πολλά, καλά Χριστούγεννα. Να ανοίξουμε όλοι αυτές τις άγιες ημέρες τις «πόρτες» της καρδιάς μας για να μπει περισσότερος Χριστός. Περισσότερη αγάπη.»
Σε δηλώσεις της, η Αντιδήμαρχος Βρεφονηπιακών Σταθμών και Μέριμνας Υπερηλίκων κ. Ευαγγελία Σαρρή, τόνισε:
«Εύχομαι μέσα απ την καρδιά μου, η Γέννηση του μικρού Χριστού, να ζεστάνει τις καρδιές όλων μας και να φωτίσει τη ζωή μας.
Στις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας, στις δύσκολες ώρες που περνάμε όλοι μας, έχουμε σήμερα μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ, τη ζεστασιά του μικρού Χριστού, την Παρουσία Του, στη ζωή μας.
Μικρός και ταπεινός γεννήθηκε ο Χριστός σε μια φτωχική φάτνη, για να διδάξει στο ανθρώπινο γένος ότι οι αξίες και τα πλούτη είναι αλλού. Είναι βαθιά στην καρδιά μας.
Η Γέννηση του ας είναι μήνυμα ελπίδας και αγάπης.
Αυτές τις ημέρες, αυτές τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων, ας κοιτάξουμε δίπλα μας και ας προσφέρουμε από το περίσσευμα της ψυχής μας, στους συγγενείς μας, στους φίλους μας, στους γνωστούς μας, στο συνάνθρωπο, αγάπη και ανθρωπιά.
Αγαπημένα μας μέλη, με τη στήριξη του Δημάρχου μας κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, προχωράμε με δύναμη ψυχής για ό, τι καλύτερο. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε η γενιά που δεν το βάζει κάτω. Που ξέρει να παλεύει και να νικά.
Το υπέρλαμπρο άστρο της Βηθλεέμ, ας φωτίσει της ζωές όλων μας και ας βοηθήσει τον τόπο μας να ξαναβρεί τη χαμένη του πορεία και τη θέση που του αξίζει.
Εύχομαι ο Χριστός της Αγάπης, της Ελπίδας και της Δικαιοσύνης να γεννηθεί στις καρδιές όλων μας !
Χρόνια Πολλά!».

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook
Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ