28 Μαρ 2013

Αρχίζει ο διαχειριστικός έλεγχος στον Δήμο Πειραιά

Ξεκινάει ο διαχειριστικός έλεγχος στον Δήμο Πειραιά, ο οποίος θα ολοκληρωθεί σε διάστημα τριών μηνών. Οπως προανήγγειλε ο δήμαρχος στην εκπομπή «Τα παράπονα στον Δήμαρχο» ο έλεγχος θα διεξαχθεί σε βάθος δεκαετίας.


Οπως είπε ο Δήμαρχος: «Σήμερα που είναι 26 Μαρτίου, αρχίζουν τα δύσκολα για όσους έβαλαν το «χέρι τους στο μέλι», αν το έβαλαν. Υπάρχει ένα τέλος σε αυτήν την  παραφιλολογία.

Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα Δήμαρχος, ήθελα να απαλλάξω την πόλη του Πειραιά από υποψίες. Ζήτησα λοιπόν από την κυβέρνηση, διαχειριστικό έλεγχο σε βάθος δύο τετραετιών. Σήμερα, έγινε σε βάθος δεκαετίας. Πέρασαν και δύο δικά μας χρόνια. Οι παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών αρνιόντουσαν, επικαλούμενοι έλλειψη προσωπικού. Στο τέλος, το  πετύχαμε γιατί το θέλαμε πολύ.

Από σήμερα αρχίζει διαχειριστικός έλεγχος, σε βάθος δεκαετίας, στο Δήμο Πειραιά, για όλο το Δήμο και για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις, όπως τη ΔΗΡΑΠ, τη ΔΕΠΕΠ, τη ΔΕΠΑΠ. Αφού ολοκληρωθεί εντός τριμήνου, όπως υπολογίσουν,  αρχίζει αμέσως εξονυχιστικός έλεγχος σε όλο το μέγεθος της τέως Νομαρχίας, για να ξέρουν στον Πειραιά,  τι έγινε και τι δεν έγινε.        

Είναι κακό να διαφεύγει κάποιος που έβαλε «το χέρι του στο μέλι», αλλά είναι πολύ χειρότερο να διασύρεται χωρίς να το έχει βάλει.

Να ζητήσουν συγγνώμη, εκείνοι  που έλεγαν ότι εμείς δεν το θέλαμε. Εμείς το ζητήσαμε και εμείς το επιβάλλαμε.

Είμαστε ο μόνος Δήμος που το ζητήσαμε, επιμείναμε και το επιβάλλαμε».


pireas2day.gr/

Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ