16 Μαΐ 2013

10 ήμερο ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΕΙΡΑΙΑ


Με την ευκαιρία της Ανθοκομικής Έκθεσης στον Τινάνειο Κήπο και δεδομένης της ανάγκης να δημιουργήσουμε μια αισιόδοξη ατμόσφαιρα, σε μια συμφέρουσα και ελκυστική για τους πελάτες μας- καταναλωτές Αγορά, σας καλούμε να συμμετέχετε στην κοινή προσπάθεια τόνωσης του πειραϊκού εμπορίου, με την πραγματοποίηση 10ήμερων ανοιξιάτικων προσφορών εμπορευμάτων της επιχείρησής σας από 17 έως 27 Μαΐου 2013.


Τονίζουμε, ότι για να είναι ισχυρή η εν λόγω δράση θα πρέπει να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις, ώστε να δημοσιοποιηθεί από το Σύλλογό μας και να προβληθεί αντίστοιχα στο ευρύ καταναλωτικό κοινό, τόσο από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όσο και από την σχετική αφίσα που θα εκδοθεί και θα αναρτηθεί στη βιτρίνα των επιχειρήσεων, την οποία θα προμηθευτείτε από το κατάστημα της κ. Βαλσάμου, μέλους μας, Κολοκοτρώνη 110-τηλ. 210 4222376-6.

Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να δηλώσετε την συμμετοχή σας στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, το συντομότερο, είτε τηλεφωνικά 210 4176318, είτε με φαξ στο 210 4227567, είτε με mail στο:  espireas@otenet.gr

Υπενθυμίζουμε, ότι για την διενέργεια προσφορών θα πρέπει να τηρηθεί η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία, σύμφωνα με την οποία:

«Για προσφορές συγκεκριμένων προϊόντων ή προϊόντων ορισμένης κατηγορίας για χρονικό διάστημα, που δεν μπορεί να υπερβεί τις δέκα (10) συνεχόμενες ημέρες, θα πρέπει να αναγράφονται η παλαιά και η νέα τιμή των προϊόντων, σε εμφανή σημεία του καταστήματος και οπωσδήποτε στα σημεία όπου εκτίθενται τα προσφερόμενα προϊόντα. Σε κάθε περίπτωση απαγορεύεται η προσφορά ειδών, των οποίων η ποσότητα υπερβαίνει το πενήντα τοις εκατό (50%) του συνόλου των ειδών που διαθέτει το κατάστημα. Νέα προσφορά του ίδιου προϊόντος δεν επιτρέπεται πριν παρέλθουν εξήντα (60) ημέρες από την προηγούμενη.

Προσοχή: Ο υπεύθυνος κάθε εμπορικού καταστήματος, οφείλει να ανακοινώνει στον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς και στο αρμόδιο τμήμα της Περιφέρειας Πειραιά {Γρ. Λαμπράκη 12} τις προσφορές τουλάχιστον μία (1) μέρα πριν από την έναρξή τους. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα προσφερόμενα προϊόντα και η χρονική διάρκεια της προσφοράς».

Θεωρούμε δεδομένη την μαζική ανταπόκρισή σας, ώστε με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα –μοναδικές χαμηλές τιμές, ποιότητα, ποικιλία, χαμόγελο, εξυπηρέτηση - να κρατήσουμε τους πελάτες-καταναλωτές στα καταστήματα της πόλης μας και να τους αιφνιδιάσουμε ευχάριστα.


Unibet
Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter


  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ