29 Μαΐ 2013

Ληστεία «δείχνει» η δολοφονία του ιχθυέμπορου στο Κερατσίνι

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την έρευνα για τη δολοφονία του 47χρονου ιχθυέμπορου Θανάση Βανδεράνου ,τα ξημερώματα Τετάρτης 15 Μαΐου.

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, δολοφονήθηκε εν ψυχρό κοντά στο σπίτι του στο Κερατσίνι, ενώ μετέβαινε στην εργασία του στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου.
Εκτός από τις αστυνομικές έρευνες που γίνονται υπό άκρα μυστικότητα, στην υπόθεση έχει εμπλακεί και ο ιδιωτικός ερευνητής Σωκράτης Στρατής.

Σύμφωνα με στοιχεία που έχει συλλέξει ο ίδιος, το θύμα χτυπήθηκε αρχικά στο κεφάλι με γκλοπ. Στη συνέχεια δέχθηκε μαχαιριές στα χέρια( λόγω της αντίστασης που προέβαλε), ενώ έπειτα τον μαχαίρωσαν στην καρδιά.
Ο Θανάσης Βανδεράνος, σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας του, δεν υπέκυψε αμέσως. Σύρθηκε μέχρι την πόρτα του σπιτιού του, χτύπησε το κουδούνι, άνοιξε η γυναίκα του και της ανέφερε ότι πονάει. Μάλιστα ζήτησε νερό να πιει. Παράλληλα της έδωσε 1600 ευρώ τα οποία και είχε στο παντελόνι του ( χρήματα που οι δράστες δεν κατάφεραν να του πάρουν), λέγοντας της «πάρε αυτά τα χρήματα, δεν πρόλαβαν να τα πάρουν».

Έπειτα από λίγα λεπτά έχασε τις αισθήσεις του.

Χρήστος Μαζάνης
zougla.gr

Για απίστευτες προσφορές Κάντε κλικ εδώ











Κάντε like το keratsinivoice στο facebook

Follow us στο twitter

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Recent Posts Widget

ΝΙΚΑΙΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ